Loviisan kaupunki rakentaa koirapuiston Vanhaan Rantaan tämän kesän aikana

Loviisan kaupunki tiedottaa uuden koirapuiston rakentamisesta Vanhaan Rantaan tämän kesän aikana. Loviisan kaupunki panostaa lemmikkien ja niiden omistajien hyvinvointiin rakentamalla virkistysalueen koirille. Se symboloi myös kaupungin sitoutumista hyvinvoinnin lisäämiseen ja yhteisöllisyyteen.

Koirapuiston suunnitelmat ovat huolellisesti laadittuja ja ne kunnioittavat ympäröivää luontoa sekä tarjoavat virkistysmahdollisuuden, niin koirille kuin omistajillekin. Puiston suunnittelussa on erityisesti kiinnitetty huomiota alueen maastoon ja luonnonmukaisiin maisemiin. Olemassa olevaa puustoa säilytetään mahdollisimman paljon, ja puiston maaston muodot suunnitellaan niin, että ne täydentävät ympäröivää luontoa.

Koirapuiston keskeisiä ominaisuuksia ovat erilliset aitaukset pienille ja suurille koirille sekä käytännöllinen eteinen, joka mahdollistaa koiran rauhallisen vapauttamisen valitsemallesi alueelle. Tällä pyritään varmistamaan turvallinen ympäristö leikkiin ja sosiaalisuuteen kaikille koirille ja niiden omistajille.

Lisäksi puistoon tulee vesi- ja roskienkeräyspisteitä sekä penkkejä, jotka lisäävät käyttömukavuutta. Viihtyisyyttä ja yksityisyyttä lisätään istuttamalla alueelle pensaita ja puita. Se tarjoaa miellyttävän ja rauhallisen ympäristön kaikille puiston käyttäjille.

Hankkeeseen liittynyt valitusprosessi on saanut päätöksen korkeimmalta hallinto-oikeudelta, joka hylkäsi valituksen. Päätös vahvisti kaupungin oikeuden rakentaa koirapuisto Vanhaan Rantaan.

Koirapuiston rakentaminen Loviisan Vanhaan Rantaan on merkittävä askel kohti kaupungin tavoitetta tarjota monipuolisia ja laadukkaita virkistysmahdollisuuksia kaikille asukkailleen. Tavoitteena on parantaa lemmikkien ja niiden omistajien hyvinvointia sekä vahvistaa yhteisöllisyyttä luomalla uusia mahdollisuuksia kaupunkilaisten väliseen vuorovaikutukseen.

Kartta

Ystävällisin terveisin

Loviisan kaupunki
Elinkeino- ja infrastruktuurikeskus