Loviisan kaupunki tiedottaa: Suomen Valkoisen Ruusun ansioristi myönnettiin johtaja Sari Paljakalle

Loviisan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Otto Andersson palkitsi Sari Paljakan ansiokkaasta työstä Loviisan kaupungissa.

Loviisan kaupungin esityksestä Tasavallan presidentti on myöntänyt 6.12.2023 Suomen Valkoisen Ruusun ansioristin, Loviisan kaupungin elinkeino- ja infrastruktuurikeskuksen johtaja Sari Paljakalle. Ansioristi luovutettiin Loviisan kaupunginvaltuuston kokouksessa keskiviikkona 13.3.2024. Ansioristin luovutti Loviisan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Otto Andersson.

Loviisan kaupungin esityksestä Tasavallan presidentti palkitsi Sari Paljakan hänen merkittävästä panoksestaan Loviisan kaupungin elinkeino- ja infrastruktuurikeskuksen johtajana. Paljakan sitoutuminen kaupungin kehitykseen ja innovaatioihin on ollut vertaansa vailla, ja hänen työnsä on tuottanut mittavia tuloksia sekä paikallisella että kansallisella tasolla.

Loviisan kaupungin elinkeino- ja infrastruktuurilautakunnan puheenjohtaja ja kaupunginvaltuuston jäsen Mikael Karlsson onnittelemassa Sari Paljakkaa erinomaisesta työstä Loviisan kaupungissa.

Tämä ansioristi on tunnustus Sari Paljakan omistautumisesta ja ammattitaidosta, joka on ollut korvaamatonta Loviisan kaupungin kehityksessä. Sari Paljakan saavutus on kunnianosoitus koko kaupungille ja motivoiva esimerkki kaikille sen asukkaille.

Loviisan kaupunki