Loviisan kaupunki tiedottaa valaistusasiaa!

Loviisan kaupunki parantaa ja lisää valaistusta alueellisesti. Saaristotien Kuningattarenrannan alueen valaistustyö on aloitettu, ja sitä jatketaan vielä etelään päin. Työ on valmis lähiviikkojen aikana. Aluevalaistusta myös täydennetään esimerkiksi Victorian aukiolla.

Olemme saaneet paljon palautetta toimimattomista katuvaloista. Pimeät katuvalot ovat herättäneet huolta ja olemme tarttuneet asiaan, käymällä kaikki palauteet läpi huolellisesti.

Valaisinten korjaaminen ja lamppujen vaihtaminen on aloitettu. Resurssi- ja kustannussyistä työssä edetään suunnitelmallisesti ja aluekokonaisuuksittain. Tästä johtuen emme valitettavasti  voi reagoida yksittäiseen ilmoitukseen heti, vaan on otettava kokonaisuus huomioon. Pahoittelemme viivettä, mutta tulemme kyllä sinunkin kadullesi.

Loviisan kaupungin hallinnoimilla kaduilla ja teillä on käynnissä jatkuva saneeraustyö katuvalaistuksen osalta. Alueittain, määrärahojen puitteissa, päivitetään tievalaistusta led-valoihin.

Mikäli havaitsette tien kunnossa ja valaistuksessa huomautettavaa, annattehan palautteen oikeaan osoitteeseen:

Loviisan kaupungin elinkeino- ja infrastruktuurikeskuksen viralliset palautekanavat ovat palautepuhelin ja -sähköposti, joita kannattaa käyttää palautteen antamiseen. Näitä palautekanavia käyttämällä varmistat, että palautteesi tulee perille. Kaikki palautekanavien kautta tulleet asialliset palautteet käydään läpi huolellisesti.

Palautepuhelin, puh. 040 635 4567, jätä viesti
Palautesähköposti tekninen@loviisa.fi

Loviisan kaupunki vastaa katuverkon toimista, maanteistä vastaa Uudenmaan ELY-keskus. Näet ELY-keskuksen ylläpitämät maantiet Loviisan alueella tästä kartasta

Loviisan kaupunki
elinkeino- ja infrastruktuurikeskus