Loviisan kesäinen Kurkilähteenpuisto toivottaa vierailijat tervetulleiksi


Loviisan kaupungin Kurkilähteenpuiston sydämessä on ahkeroitu puistoyksikön toimesta kevään ja kesän aikana. Tuloksena on syntynyt kaunis keidas keskelle kaupunkia, joka toivottaa kaikki kaupunkilaiset ja vierailijat tervetulleiksi puiston rauhaan.

Luonnonkauneus ja käytännöllisyys yhdistyvät

Kurkilähteenpuiston parannustyöt alkoivat reunakivien asennuksella jo viime syksynä.  Reunakivillä rajatut nurmikko ja kävelytie auttavat säilyttämään puiston siisteyden ja mahdollistavat sen monipuolisemman käytön. Reunakivet eivät ainoastaan lisää puiston esteettistä viehätystä, vaan ne tuovat myös harmoniaa ja käytännöllisyyttä helpottaen puiston kunnossapitoa.

Suunnittelussa on yhdistetty onnistuneesti luonnonkauneus ja kaupunkiympäristön toimivuus, mikä tekee puistosta miellyttävän paikan niin rentoutumiseen kuin aktiiviseen ajanviettoon. Kaunis ja toimiva puisto on osa Loviisan kaupunkikuvaa myös tulevaisuudessa.

Puistoyksikön kädenjälki näkyy kukkien loistona

Kesä on kukkien aikaa, ja Kurkilähteenpuistossa kukkien vuoro on nyt käsillä, ja puistoyksiköllä kädet mullassa. Vastapuhjenneet kukat koristavat puistoa upeilla väreillään ja tuoksuillaan, luoden elinvoimaisen ja inspiroivan ympäristön. Monipuolisten istutusten myötä puistossa riittää katseltavaa ja ihailtavaa. Kukkaloiston keskellä on helppo unohtaa arjen kiireet ja nauttia luonnon kauneudesta.

”Nyt Kurkilähteenpuisto on valmiina vastaanottamaan vierailijat entistä ehompana. Tervetuloa nauttimaan Kurkilähteenpuiston vehreydestä ja rauhasta!” toivottaa puistoyksikkö.

Puistoyksikkö
Loviisan kaupunki
Elinkeino- ja infrastruktuurikeskus