Nukketeatteritaiteilija Iida Vanttaja lumoaa lauantaina 11.2. Loviisassa

11.2. klo 13.00 Iida Vanttaja: Vuori joka rakasti lintua.
Liput 6€/kpl, Kino Marilyn www.kinomarilyn.fi Esitys sopii kaikenikäisille. Suositus 4–12v. Kesto n. 35 min.
Esitys on suomeksi, mutta tekstiosuudet on mahdollista saada ruotsiksi käännettynä.

Alice McLerranin rakastettu satu (The Mountain that loved a Bird) yksinäisen vuoren ja muuttomatkallaan sen luokse eksyvän linnun ystävyydestä saa näyttämötulkinnassa varjoteatterin kiehtovat keinot käyttöönsä. Visuaalisesti monipuolisen esityksen tunnelmia säestää Aino Lehtovaaran säveltämä musiikki. Esitys kertoo maailman tärkeimmästä aiheesta – rakkaudesta – kielellä jota lapsi ymmärtää symbolien kautta. Yksinäisen vuoren elämä muuttuu mullistavalla tavalla, kun se kuulee pienen linnun kauniin laulun yläpuolellaan.
Yhteinen taival kuitenkin päättyy joskus, sillä toisin kuin vuoret, eivät linnut ole ikuisia. Lintu on kuitenkin tuonut Vuoren elämään ilon, joka ei katoa. Esityksen on tuottanut Aura of Puppets.

Nukketeatteritaiteilija Iida Vanttajan ohjaama varjonukketyöpaja kaikenikäisille lauantaina 11.2. kello 16 MI-talossa. Mukaan mahtuu 15 osallistujaa. Ilmoittaudu nyt sähköpostitse paivi.karppi@loviisa.fi. Pelkän työpajan osallistumismaksu on 5 euroa tai voit ostaa 6 euron lipun, johon sisältyy myös Vuori joka rakasti lintua esitys kello 13 Kino Marilynissä. Lue lisää https://tapahtumat.loviisa.fi/…/63c5683b81c7311202843624

Tapahtuma on osa Lasten kulttuuriviikkoja: www.lastenkulttuuriviikot.fi ->Loviisa

Kuva: Jussi Virkkumaa