Pääsiäispupu löysi tiensä Loviisan Kruununpuistoon – Tervetuloa ihastelemaan!

Tänä keväänä Loviisan Kruununpuisto sai iloisen vieraan, kun pääsiäispupu on löytänyt tiensä sinne. Kruununpuisto ei ole vain ihmisten virkistysalue, vaan myös omistettu kaikenlaisille eläimille. Puistoon ovat tervetulleita kaikki karvaiset ja höyhenpeitteiset ystävämme nauttimaan ulkoilusta ja virkistyksestä. Unohtaa ei sovi maanalaista maailmaa ja sen matosia eikä sammakoita, joiden kurnutus keväällä kaikuu kaupungin kaduille saakka. Puiston hyönteishotellit ovat myös ahkerassa käytössä heti sesongin alettua.

Kati Rapian Eläinten kaupunki -taideteos kunnioittaa kaikkia luonnon asukkaita

Kruununpuistossa on oma kyltti eläimille, Eläinten kaupunki -taideteos. Kyltin viitoissa opastetaan eläimiä eri kohteisiin, kuten silkkiuikkujen leikkipuistoon ja muurahaisten kuntopolulle. Näin kaikki puiston asukkaat voivat löytää helposti omat suosikkipaikkansa ja nauttia puiston tarjoamista aktiviteeteista.

Kruununpuisto on rakennettu ihmisten ja eläinten tarpeet ja hyvinvointi huomioiden, jotta kaikki voivat viettää aikaa luonnollisessa ympäristössä ja harjoittaa luonnonmukaisia käyttäytymismallejaan. Puiston ylläpitoon kuuluu myös eläinten hyvinvoinnista huolehtiminen, ja siksi alueella onkin monia erilaisia virikkeitä eläinten viihtyvyyden takaamiseksi.

Kaikki Loviisan asukkaat ja vierailijat ovat tervetulleita tutustumaan Kruununpuistoon ja sen eläinten omaan alueeseen. Tulkaa viettämään aikaa yhdessä luonnon keskellä ja löytämään uusia ystäviä niin karvaisista kuin höyhenpeitteisistäkin eläimistä!

Pääsiäispupu odottaa innolla tapaavansa teidät 28.3.2024 lähtien, ja on valmiina poseeraamaan kuvattavaksi. Voitte ikuistaa hetken muistoksi ja vaikka lähettää pääsiäiskorttina ystäville tai läheisille. Kruununpuistossa riittää ihasteltavaa ja tekemistä kaikenikäisille.

Iloista pääsiäistä toivottaa Loviisan kaupungin puistoyksikkö