Pernajan Saariston Vesiosuuskunnan toiminta-alue kaupunginvaltuustossa kello 18, katso lähetystä tästä

Loviisan kaupunginvaltuusto käsittelee keskiviikkona 20.5. Pernajan Saariston Vesiosuuskunnan toiminta-aluetta. Artikkelissa myös linkki striimaukseen.

Elinkeino- ja infrastruktuurikeskus on saamiensa lausuntojen perusteella laatinut tarkennetun esityksen toiminta-alueesta. Vesihuoltolain mukaisesti lausuntoja pyydettiin Loviisan Vesiliikelaitokselta, Porvoon kaupungin terveydensuojelulta, rakennus- ja ympäristölautakunnalta ja Uudenmaan ELY-keskukselta. Suunnitelma oli myös nähtävillä kaupungin ilmoitustaululla heinä-elokuussa 2019.

Lisäksi kaupunginvaltuuston kokouksessa esillä on muun muassa Loviisan kaupungin ja Lapinjärven kunnan hyvinvointikatsaus 2019.

Katso etäkokous

Kaupunginvaltuuston kokous pidetään sähköisenä etäkokouksena, jonka striimausta voi seurata kaupungin verkkosivustolla ja facebook-sivuilla. Kokous alkaa kello 18. Kokoustallenne julkaistaan jälkikäteen kaupungin verkkosivustolla.

Kuntalaisia kehotetaan seuraamaan kokousta kotoa käsin. Jos mahdollisuutta siihen ei ole esimerkiksi tietokoneen tai internetyhteyden puuttuessa, striimattua kokousta voi tulla seuraamaan korkeintaan alle 10 hengen ryhmässä sivistys- ja hyvinvointikeskuksen tiloihin, sisäänkäynti summerilla Karlskronabulevardi 8:n puolella olevasta ovesta. Käytännön järjestelyiden vuoksi pyydämme ilmoittautumaan etukäteen kaupunginkansliakeskuksen johtajalle Kristina Lönnforsille, puh. 0440 555 216, kristina.lonnfors@loviisa.fi.

Kaupunginvaltuuston esityslista 20.5.2020: http://julkaisu.loviisa.fi/FIN/cgi/DREQUEST.PHP?page=meeting&id=20205678