Verksamhetsområdet för Pernå Skärgårds Vattenandelslag i stadsfullmäktige klockan 18, se sändningen från mötet här

Stadsfullmäktige i Lovisa behandlar verksamhetsområdet för Pernå Skärgårds Vattenandelslag onsdag 20.5.2020.

Centralen för näringsliv och infrastruktur har utifrån de utlåtanden som inkommit utarbetat ett preciserat förslag om verksamhetsområdet. Utlåtanden begärdes i enlighet med lagen om vattentjänster av Affärsverket Lovisa Vatten, hälsoskyddet i Borgå stad, byggnads- och miljönämnden samt närings-, trafik- och miljöcentralen i Nyland. Dessutom var planen framlagd på stadens anslagstavla juli–augusti 2019.

På stadsfullmäktiges agenda står också bland annat välfärdsöversikten för Lovisa stad och Lappträsk kommun 2019.

Se distansmötet

Stadsfullmäktiges sammanträde ordnas elektroniskt på distans, men mötet strömmas och stadsborna kan följa det på stadens webbsidor och Facebook-sida. Sammanträdet börjar klockan 18. Videoinspelningen publiceras efter mötet på stadens webbsidor.

Stadsborna rekommenderas att följa sammanträdandet hemifrån. De som inte har möjlighet till detta, till exempel för att de inte har dator eller dataförbindelse, kan följa det strömmande sammanträdandet på centralen för utbildning och välfärd i en grupp på mindre än 10 personer. Ingång med dörrklocka via dörren på Karlskronabulevarden 8. På grund av de praktiska arrangemang som krävs ber vi er anmäla er på förhand till direktören för stadskanslicentralen Kristina Lönnfors, tfn 0440 555 216, kristina.lonnfors@loviisa.fi.

Stadsfullmäktiges föredragningslista 20.5.2020: http://julkaisu.loviisa.fi/SWE/cgi/DREQUEST.PHP?page=meeting&id=20205679