Ruotsinpyhtään kirkonkylän liikennepuiston kunnostus etenee suunnitelmien mukaisesti


Loviisan kaupunki iloitsee voidessaan tiedottaa, että Ruotsinpyhtään kirkonkylän liikennepuiston kunnostustyöt etenevät sujuvasti ja suunnitelmien mukaisesti. Projekti sai alkunsa osallistuvan budjetoinnin kautta, jossa asukkaat pääsivät ehdottamaan ja äänestämään kohteita, joihin varattu 20 000 euron budjetti käytetään. Jere Moision ehdotus liikennepuiston kunnostamisesta sai eniten ääniä ja on nyt toteutuksen alla.

Työn vaiheet ja nykytilanne

Liikennepuiston pohjatyöt on nyt saatu päätökseen. Nämä työt ovat sisältäneet puiston maaperän tasoittamisen ja valmistelun tulevia asfaltointitöitä varten. Seuraavaksi vuorossa on asfaltointi, joka luo perustan liikennepuiston uudistetuille rakenteille. Asfaltoinnin jälkeen suoritetaan tarvittavat maalaukset ja raitamerkinnät, jotka ovat olennaisia liikennepuiston toiminnallisuudelle ja turvallisuudelle. Puiston viimeistelyvaiheessa kiinnitetään erityistä huomiota valaistukseen, joka parantaa turvallisuutta ja mahdollistaa puiston käytön myös hämärän aikaan. Valaistusratkaisut suunnitellaan huolellisesti, jotta ne tukevat puiston toimivuutta ja viihtyisyyttä.

Aikataulu ja seuraavat askeleet

Loviisan kaupunki pyrkii saamaan liikennepuiston pintarakenteiden viimeistelyt valmiiksi kesän aikana. Valaistus asennetaan tämän jälkeen, ja puisto on valmis vastaanottamaan käyttäjät uuden ilmeensä kera.

Ruotsinpyhtään kirkonkylän liikennepuiston kunnostaminen voitti äänestyksen

Ystävällisin terveisin

Loviisan kaupunki
Elinkeino- ja infrastruktuurikeskus