Soilfood kehittää toimintaansa Loviisassa ja kutsuu yleisötilaisuuteen 14.5.24 klo 16:00

Kiertotalousyritys Soilfood kehittää toimintaansa ja hakee ympäristölupaa Loviisassa sijaitsevan käsittelykenttänsä toiminnan laajentamiseksi. Vuonna 2021 perustetulla kentällä jalostetaan jo tällä hetkellä maanparannusaineita ja lannoitteita maatiloille. Tuotannon kehittämisen kautta yhä enemmän teollisuuden sivuvirtoja pystytään hyödyntämään kiertotalouden mukaisesti materiaalina.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja keskustelemaan
Kino Marilyniin tiistaina 14.5. klo 16 alkaen.
Tilaisuuden aluksi on kahvitarjoilu.

Paikalla toimintaa esittelemässä Soilfoodilta teknologiajohtaja Olli Lehtovaara, laatupäällikkö Aino Peltonen sekä viestintäjohtaja Mari Jokinen.

Lisätietoja:
Mari Jokinen
Markkinointi- ja viestintäjohtaja
050 317 0316
mari.jokinen@soilfood.fi

Soilfood luo maailmaa, jossa kierrätetään ja käytetään luonnonvaroja viisaasti. Rakennamme kiertotaloutta kierrättämällä teollisuuden sivuvirrat hyötykäyttöön lannoitteiksi sekä maanparannusaineiksi maatiloille ja uusioraaka-aineiksi teollisuuteen. Yhdessä teollisuuden ja maanviljelijöiden kanssa korvaamme neitseellisiä raaka-aineita kierrätetyillä, paljon ja nopeasti. Kun kestävin ratkaisu on kannattavin, kaikki voittavat. Vuonna 2023 yrityksen liikevaihto oli 9,3 M€ ja yritys työllisti Suomessa ja Ruotsissa lähes 30 henkilöä.