Talvipuuhaa tiedossa! – Luistelukentät kutsuvat ja ladut ovat hiihtokunnossa!

Loviisan ulkoliikuntamahdollisuudet ovat nyt mitä parhaimmat. Hiihtoladut, kaukalot ja jääkentät eri puolilla kaupunkia kutsuvat meitä liikkumaan ulkona.

Luistelukentät kutsuvat! – Tervetuloa pelaamaan ja pyörähtelemään

Luistelu on hauskaa ja leppoisaa talvipuuhaa, mutta se käy sykettä nostavana treeninäkin. Luistelu vaatii lihaskestävyyttä ihan toisella tavalla kuin moni muu laji. Luistelu sopii melkein kaikille, ja siinä kehittyy aikuinenkin melkein lapsen lailla.

Hiihtokausi on nyt! – Tervetuloa sivakoimaan!

Toivotamme kaikki hiihtäjät tervetulleiksi nauttimaan upeista laduistamme. Kaikki Loviisan hiihtoladut ovat kunnossa. Latutilannetta voi seurata latutilanne.fi -sivustolta, josta löytyvät latukohtaiset tiedot siitä, milloin latu on viimeksi huollettu tai kunto todettu, ladun pituus sekä suositeltava hiihtotyyli. Käyttäjä voi myös itse lisätä tietoa ladun kunnosta latutilanne-sivuille.

Ethän kävele tai pyöräile laduilla turvallisuussyistä

Loviisan kaupunki haluaa muistuttaa kaikkia ulkoilijoita, että hiihtoladuilla käveleminen tai pyöräileminen on kiellettyä turvallisuussyistä! Laduilla käveleminen tai pyöräileminen hiihtäjien seassa voi aiheuttaa vaaratilanteita. Ladut on tehty hiihtämistä varten. Mikään ladun käyttö ei saa rikkoa latua tai haitata sen käyttötarkoitusta, hiihtämistä. Ladun rikkominen on vahingonteko.

Loviisan kaupunki

Janne Pekkola
kenttämestari
p. 0440 555 889