Tervetuloa Loviisan saariston kalatalousalueen kokoukseen 15.4.2024 – sääntömääräiset asiat ja tuoreimmat tiedot kaloista ja vedenlaadusta

Loviisan saariston kalatalousalue kokoontuu vuosikokoukseensa 15.4.2024 klo 18:00 Palvelutalo Esplanadissa, Kuningattarenkatu 7, Loviisa. Kokouksessa päätetään tilinpäätöksen ja vuoden 2024 toimintasuunnitelman lisäksi, kalastuksen sääntelyä koskevasta hakemuksesta Ahvenkoskenlahdelle.

Kokouksen jälkeen ympäristöasiantuntija Satu Ojala Fortumilta kertoo kaloista, vieraslajeista ja meriveden laadusta Loviisan seudulla.

Kokous on avoin kaikille – osallistumiseen ei tarvitse olla vesialueen omistaja tai äänioikeutta. Tämä on erinomainen tilaisuus oppia lisää Loviisan kalastuksesta ja kalavesien hoidosta!

Suosittelemme kuitenkin kaikkia ilmoittautumaan etukäteen kokoukseen ja lähettämään mahdolliset valtakirjat sähköisesti toiminnanjohtajalle: gabi.lindholm@outlook.com.

Mikä on kalatalousalue?

Kalatalousalue on lakisääteinen yhdistys, jonka tehtävänä on kehittää kalataloutta ja edistää kalakantojen kestävää käyttöä ja hoitoa alueellaan. Loviisan saariston kalatalousalueen vesipinta-ala on yhteensä noin 45 300 hehtaaria. Kalatalousalue ulottuu idässä Ahvenkoskenlahteen ja lännessä Sarvisaloon. Merialueen lisäksi kalatalousalueelle kuuluu Koskenkylänjoen ja Taasianjoen alaosat sekä muutamia järviä.

Lisätietoja kalatalousalueesta löytyy kalatalousalueen verkkosivuilta: www.loviisansaaristo.fi.

Lisätiedot:
Gabi Lindholm, Loviisan saariston kalatalousalueen toiminnanjohtaja, puh: 050-404 2738, s-posti: gabi.lindholm@outlook.com