Tulishow ja Loviisan rauhankyyhky -kynttiläteos kaupungin uudenvuoden riehassa 31.12.2022

tulishow eldshow

Loviisan kaupunki järjestää koko perheen uudenvuoden riehan uudenvuoden aattona 31.12.2022 kello 16–17.30 Loviisan torilla. Yhteisöllistä Loviisan rauhankyyhky -kynttiläteosta aletaan rakentaa jo kello 15.30 alkaen Loviisan kirkon portaille.

Kaikki voivat yhdessä osallistua Loviisan rauhankyyhkyn luomiseen.

– Rappusille voi tuoda omia, mielellään hautakynttilätyyppisiä kynttilöitä, jotka kestävät tuulenpuuskat ja pienen sateen. Kynttilät kootaan rauhankyyhkyn muotoon, josta voi sitten ottaa kuvia ja lähettää ne vaikkapa uudenvuoden tervehdyksenä, vinkkaa kulttuurituottaja Päivi Karppi. – Käytä somessa mielellään aihetunnistetta #loviisanrauhankyyhky.

Loviisan torilla ohjelma alkaa kello 16. Luvassa on lasten disko, jossa lapsia ovat tanssittamassa myös lumiukot. DJ:nä toimii DJK4LE. Tarjolla on kuumaa mehua ja vaahtokarkkeja. Kaupunginjohtaja Jan D. Oker-Blomin uudenvuoden tervehdys kuullaan kello 16.45.

Uudenvuoden rieha huipentuu Belenos Group of Arts -ryhmän esittämään tulishowhun kello 17–17.15. Belenos Group of Arts on helsinkiläinen ammattitason esiintyvä ryhmä, joka on toteuttanut tuliesityksiä erilaisiin tapahtumiin jo vuosikymmenen ajan.

Uudenvuoden riehan järjestelyistä vastaa Loviisan kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikatoimi.

Kuva: Belenos Group of Arts / Kaisa Penttinen