Tutustu Loviisan Gröna Uddenin ainutlaatuiseen luontoon ja virkistysmahdollisuuksiin


Loviisan kaupunki kutsuu tutustumaan Gröna Uddenin viehättävään luontoalueeseen, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea luonnon lumoa ja rauhaa aivan kaupungin sydämessä.

Gröna Udden sijaitsee Loviisan Kuningattarenrannan eteläpäässä käsittäen noin 2,8 hehtaarin laajuisen alueen. Tämä vanha tammimetsikkö kutsuu kaikki luonnosta nauttijat tutustumaan sen monimuotoiseen kasvillisuuteen ja tarjoaa mahdollisuuden virkistäytymiseen sekä rentoutumiseen luonnonhelmassa.

Gröna Uddenin luontoalue kätkee sisäänsä rikkaan ja monimuotoisen ekosysteemin, joka tarjoaa kodin lukuisille kasvi- ja eläinlajeille. Alueen eri osa-alueet, kuten tuore lehto, lehtomainen kangas ja havupuuvaltaiset metsäalueet, muodostavat ainutlaatuisen ympäristön luonnon monimuotoisuudelle.

Alueen vaikuttava kasvillisuus

Gröna Uddenin kasvillisuus on vaikuttava sekoitus vanhoja lehtipuita, kuten tammia, lehtikuusia ja vaahteroita, sekä havupuita kuten kuusia ja mäntyjä. Lisäksi alueella kasvaa monipuolisesti erilaisia pensaita, pensaskerroksen kasveja ja ruohovartisia kasveja, jotka luovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia maisemia.

Erityispiirteet ja harvinaisuudet merkittäviä

Gröna Uddenin erityispiirteisiin kuuluvat harvinaiset kasvi- ja eläinlajit, jotka tekevät alueesta merkittävän kohteen luonnonystäville ja tutkijoille. Alueen sienilajisto on erityisen rikas ja sisältää useita harvinaisia lajeja, kuten lutikkarouskun ja sokkelokäävän.

Aktiviteetit ja virkistysmahdollisuudet luonnon äärellä

Gröna Udden tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ja virkistysmahdollisuuksia luonnosta nauttimiseen. Metsäpolut kutsuvat liikkumaan, lintujen tarkkailu ja perhosbongaus tarjoavat mielenkiintoisia harrastusmahdollisuuksia, ja alueen rauhallinen tunnelma luo täydellisen ympäristön rentoutumiseen ja stressin unohtamiseen.

Tervetuloa Gröna Uddeniin

Loviisan kaupunki toivottaa kaikki tervetulleiksi tutustumaan Gröna Uddenin lumoavaan luontoon ja nauttimaan sen tarjoamista elämyksistä ja rauhasta. Ota aikaa itsellesi ja koe luonnon kauneus aivan kaupungin sydämessä.

Kartta

Loviisan kaupunki
Elinkeino- ja infrastruktuurikeskus