Uusi ohje kuntalaisille sisäilmaongelmia epäiltäessä

Loviisan kaupungin koordinoiva sisäilmatyöryhmä on laatinut kuntalaisille menettelytapaohjeen sellaisia tilanteita varten, joissa epäillään sisäilmaongelmia kaupungin kiinteistöissä.

Koordinoiva sisäilmatyöryhmä on aiemmin laatinut kaupungin sisäisen menettelytapaohjeen henkilökunnalle. Sisäinen menettelytapaohje on ollut käytössä vuoden, ja se on todettu toimivaksi. Tämän menettelytapaohjeen pohjalta sisäilmatyöryhmä on laatinut vastaavanlaisen kuntalaisille suunnatun menettelytapaohjeen. Menettelytapaohje on julkaistu kaupungin verkkopalvelussa kohdassa loviisa.fi/sisailma.

Menettelytapaohjeen tarkoituksena on opastaa asukkaita siinä, miten toimia, jos kaupungin kiinteistössä epäillään sisäilmaongelmia. Otamme mielellämme vastaan palautetta nyt julkaistusta menettelytapaohjeesta.

Loviisan kaupungin koordinoivaan sisäilmatyöryhmään kuuluvat perusturvajohtaja Carita Schröder, sivistys- ja hyvinvointikeskuksen johtaja Kirsi Kinnunen, tilapäällikkö Antti Kinnunen, työhyvinvointikoordinaattori Anne Saarnio-Jokinen (sihteeri), viestintä- ja markkinointiasiantuntija Jaana Laine, henkilöstöpäällikkö Thomas Grönholm (puheenjohtaja), työterveyshuollon asiakasvastaava Mia Virta ja terveystarkastaja Paula Hänninen.

Lisätietoja antaa koordinoivan sisäilmatyöryhmän puheenjohtaja, henkilöstöpäällikkö Thomas Grönholm, puh. 0440 555 210, thomas.gronholm@loviisa.fi.