Valkon ja sen lähialueiden osayleiskaavaehdotus nähtävillä 21.7.–8.9.2023 – Kaavan esittelytilaisuus Valkossa 29.8.

Valko, Valkon riesteys, satama

Kaupunginhallitus on 26.6.2023 päättänyt asettaa Valkon ja sen lähialueiden osayleiskaavaehdotuksen julkisesti nähtäville. Ehdotus on nähtävillä 21.7.–8.9.2023.

Asiakirjat ovat nähtävillä Lovinfon ilmoitustaululla (Mariankatu 12 A, ma–pe kello 9–16) ja Valkon monitoimitalon kirjastossa sen aukioloaikoina (Pitkäniityntie 62, 07910 Valko). Lisäksi asiakirjat ovat nähtävillä kaupungin verkkosivustolla osoitteessa loviisa.fi/ValkonOYK.

Kaavan esittelytilaisuus Valkossa 29.8.

Kaupunkisuunnittelun henkilökuntaa on tavattavissa Valkon monitoimitalolla tiistaina 29.8.2023 klo 14–17. Paikalla voi tutustua nähtävillä olevaan aineistoon ja keskustella kaavaehdotukseen liittyvistä kysymyksistä.

Kirjalliset muistutukset

Kirjallisen muistutuksen kaavaehdotuksesta voi asiakirjojen nähtävilläoloaikana lähettää sähköpostitse osoitteeseen kaavoitus@loviisa.fi tai postitse osoitteeseen Loviisan kaupunki, kaupunkisuunnitteluosasto, PL 77, 07901 Loviisa. Muistutuksen voi myös jättää Loviisan kaupungin asiakaspalvelutoimisto Lovinfoon. Jos kirjaat muistutukseen yhteistietosi (nimi ja sähköposti tai posti) vastaus lähetetään sinulle. Määräajan jälkeen tulleita muistutuksia ei käsitellä kaupungin toimielimessä muistutuksina.

Nähtävilläolon jälkeen

Nähtävilläolon päätyttyä muistutuksista laaditaan kaavoittajan perustellut vastineet, jotka käsitellään lautakunnassa ennen kaavan hyväksymistä. Muistutuksissa saatu palaute otetaan tarvittavilta osin huomioon lopullisessa hyväksymiskäsittelyyn valmisteltavassa osayleiskaavassa. Ennen kaavan lopullista valtuustokäsittelyä lautakunnassa käsitellyt vastaukset muistutuksiin lähetetään kaikille niille, jotka ovat yhteystietonsa muistutukseen kirjanneet.