Harrastebussi osaksi Loviisan joukkoliikennettä tammi-huhtikuun ajan

Harrastebussin avulla pääset kätevästi arki-iltojen harrastuksiin tai iltamenoihin. Harrastebussi liikennöi 14.1.2019 alkaen vappuun asti.

Loviisan kaupungin pilottihankkeessa bussi ajaa itään Tesjoelle ja länteen Vanhaankylään. Kohderyhmänä on erityisesti harrastuksiin kulkevat lapset ja nuoret. Siksi bussi kurvaakin Loviisan keskustassa Rauhalan jäähallin ja lännessä Pernajan kirkonkylän ja Koskenkylän kautta. Toki aikuisetkin matkustajat ovat tervetulleita. Jätä vaihteeksi oma auto kotiin ja hyppää Harrastebussiin!

Matka maksetaan Kyyti-mobiiliapplikaatiolla, jonka voit ladata puhelimen omasta sovelluskaupasta. Kertalippu maksaa sekä aikuisille että alle 18-vuotiaille 2 euroa. Kuukausikortti maksaa aikuisille 40 euroa, alaikäisille vain 20 euroa. Tammikuun ajan Harrastebussi on ilmainen!

Harrastebussi on osa Loviisan kaupungin kokeiluhanketta 2019. Tavoitteena on kannustaa kokeilemaan joukkoliikennettä ja lisätä sen houkuttelevuutta. Kaupunki selvittää, koetaanko harrastebussi hyväksi palveluksi ja lisääkö se joukkoliikenteen käyttöä.

Harrastebussi pysähtyy tarvittaessa jokaisella reitin varrella sijaitsevalla linja-autopysäkillä.

Tarkennus 16.1.2019: Bussi siirtyy saumattomasti reitiltä toiselle, ja voit hypätä kyytiin missä vaan. Reitiltä toiselle siirtyessäsi sinun ei tarvitse hankkia uutta lippua.

Harrastebussin reittikartat ja aikataulut (pdf)

Kadunnimilistaus (pdf)

Harrastebussin verkkosivu