Kaupunki ja yrittäjät allekirjoittivat uusien koulujen urakkasopimukset

Kaupunginjohtaja Jan D. Oker-Blom allekirjoittaa papereita Stadsdirektör

Loviisan kaupunki ja yrittäjät allekirjoittivat keskiviikkona 14.6.2018 sopimukset Koskenkylän koulukeskuksen ja Lovisanejdens högstadiumin urakoista. Koulut tullaan rakentamaan puusta.

Koskenkylän koulukeskuksen urakoitsijat ovat Macra Oy, R.A. Wickholm Oy, Siemens Oy, Loviisan Sähköpojat Oy ja IUI Talotekniikka Oy. Uuden ruotsinkielisen yläasteen urakoitsijoista sopimuksensa allekirjoittivat Oy Rakennuspartio Ab ja Jyrki Huttunen Oy:n edustajat.

Uusien rakennusten osalta sopimusten kolmantena osapuolena on Kuntarahoitus. Myös rakennustöitä valvovan insinööritoimisto Polartek Oy:n edustaja oli mukana Raatihuoneen vanhassa valtuustosalissa järjestetyssä tilaisuudessa.

Loviisan kaupunkia edustivat kaupunginjohtaja Jan D. Oker-Blom, tekninen johtaja Ulf Blomberg, tilapäällikkö Antti Kinnunen ja talousasiantuntija Irene Malmberg.

Molempien rakennuskohteiden tontteja on jo raivattu ja maarakennustöitä aloiteltu. Juhannuksen jälkeen Koskenkylän koulukeskuksen rakennusalueella aloitetaan louhintatyöt. Loviisan kaupunki muistuttaa, että turvallisuussyistä ulkopuoliset henkilöt eivät saa liikkua työmaa-alueilla.

Valokuvassa kaupunginjohtaja Jan D. Oker-Blom (vas.) ja tekninen johtaja Ulf Blomberg allekirjoittamassa urakkasopimuksia.