Kysely loviisalaisille kaupan palveluverkosta

Missä loviisalaiset tekevät ostoksensa? Miten Loviisan palveluja pitäisi kehittää? Kysely toteutetaan osana Loviisan kaupan palveluverkkoselvitystä, jonka tarkoituksena on laatia suuntaviivat Loviisan kaupallisten palvelujen palveluverkon kehittämiselle.

Missä loviisalaiset tekevät ostoksensa? Miten Loviisan palveluja pitäisi kehittää?

Kerro se meille, ja voit voittaa kahden hengen leffalippupaketin Loviisan Kino Marilyniin! Leffalippupaketteja arvotaan yhteensä kolme kappaletta.

Kysely toteutetaan osana Loviisan kaupan palveluverkkoselvitystä, jonka tarkoituksena on laatia suuntaviivat Loviisan kaupallisten palvelujen palveluverkon kehittämiselle. Vastaamalla kyselyyn osallistut kaupunkimme kehittämiseen ja sen tulevaisuuden suunnitteluun. Tarkoituksena on selvittää, missä loviisalaiset tekevät ostoksensa, ja miksi. Kysely kerää myös tietoa kaupan palvelutarjonnasta, siihen liittyvistä tarpeista ja toiveista.

Vastaukset analysoidaan luottamuksellisesti ja tulokset esitetään niin, että yksittäistä vastaajaa ei voida tunnistaa. Mikäli haluat osallistua leffalippujen arvontaan, jätä yhteystietosi kyselyn viimeiselle sivulle. Yhteystietoja käytetään vain arvonnassa.

Vastaa kyselyyn 10.1.2020 mennessä.

Linkki kyselyyn:

suomeksi https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/560c4524-306f-4d11-bf48-2cb06b012b73?displayId=Fin1895377

ruotsiksi https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/b72ab5e1-0a02-48dd-9a3a-bd4211ebcd3b?displayId=Fin1900067