Näin ostat lipun Harrastebussiin

Helmikuun alusta 2019 pääset Harrastebussin kyytiin ostamalla mobiililipun Kyyti-sovelluksesta. Kokeile lipun ostoa ilmaiseksi kampanjakoodimme avulla!

Harrastebussi on osa Loviisan kaupungin joukkoliikennettä tammi–huhtikuun 2019 ajan. Kokeilu pyrkii helpottamaan erityisesti lasten ja nuorten kulkemista harrastuksiin ja kotiin arki-iltaisin. Harrastebussi kulkee Tesjoen, Loviisan keskustan, Pernajan kirkonkylän, Koskenkylän ja Vanhankylän alueella.

Lue lisää Harrastebussista

Harrastebussin tuulilasissa on oranssi HB-logo.

Helmikuun alussa Harrastebussi muuttuu maksulliseksi. Ostat lipun kätevästi Kyyti-nimisestä sovelluksesta. Lataa sovellus mobiililaitteeseesi, rekisteröidy ja osta lippu ennen lähtöä. Lippu maksetaan joko debit- tai credit-maksukortilla tai Apple Payn avulla.

Ohje: näin ostat lipun Harrastebussiin (pdf)

Kertalippu maksaa 2 euroa ja se on voimassa tunnin ostohetkestä. Ahkeran käyttäjän kannattaa ostaa kuukausilippu, joka maksaa 20 euroa alaikäiselle, 40 euroa aikuiselle matkustajalle.

Harjoittele lipun ostamista ilmaiseksi! Syötä oston yhteydessä Kyyti-sovellukseen kampanjakoodi HBGO19. Koodilla saat ilmaisen lipun. Koodi toimii kahdesti.