Så här köper du biljett till Hobbybussen

Från och med början av februari 2019 kan du åka med Hobbybussen genom att köpa en mobilbiljett i appen Kyyti. Med vår kampanjkod kan du pröva på att köpa biljett!

Hobbybussen är en del av Lovisa stads kollektivtrafik i januari–april 2019. Pilotprojektets mål är särskilt att underlätta barns och ungas resor till sina hobbyer och hem under vardagskvällar. Hobbybussen kör i Tessjö, Lovisa centrum, Pernå kyrkoby, Forsby och Gammelby.

Läs mer om Hobbybussen

Hobbybussen har en orange HB-logga i vindrutan.

Från och med början av februari kostar det att åka Hobbybussen. Det är lätt att köpa biljetten via applikationen Kyyti. Ladda ner appen i din mobilapparat, registrera dig och köp biljett innan du startar. Biljetten betalas med debit- eller creditkort eller med Apple Pay.

Råd: så här köper du biljett till Hobbybussen (pdf)

Enkelbiljetten kostar 2 euro och är i kraft en timme från köpet. Den flitiga användaren kan ha nytta av ett månadskort, som kostar 20 euro för minderåriga, 40 euro för vuxna passagerare.

Pröva på att köpa biljett! Mata i samband med biljettköpet in kampanjkoden HBGO19 i appen. Med koden får du en gratis biljett. Koden fungerar två gånger.