Loviisalaisyritysten tietoja päivitetään kaupungin ihanaloviisa.fi-verkkosivustolle

Ihana Loviisa

Loviisan kaupunki avaa maaliskuun 2023 lopussa uuden verkkopalvelun ihanaloviisa.fi. Sivusto kertoo Loviisan palveluista ja tapahtumista, ja se palvelee erityisesti Asuntomessukesän tarpeita.

Ihanaloviisa.fi-verkkosivusto perustetaan käytöstä poistetun Visit Loviisa -matkailusivuston sisällön pohjalle. Se sisälsi muun muassa eri yritysten yhteystietoja ja palvelukuvauksia. Kaupunki aloittaa näiden pohjatietojen päivittämisen ja tietojenkeruun viikolla 10.

Kaupungin kulttuurimatkailun palkkaama henkilö ottaa aiemmin palvelussa olleisiin yrityksiin yhteyttä tietojen päivittämiseksi. Yritys voi myös ilmoittaa tietonsa ihanaloviisa.fi sivustolla olevalla lomakkeella. Tietojen esilläolo ihanaloviisa.fi-sivustolla on maksutonta. Sivusto julkaistaan suomeksi ja ruotsiksi.

Ihanaloviisa.fi-sivustolle otetaan mukaan palvelualan yrityksiä, jotka toimivat muun muassa majoitus- ja ravitsemusalalla tai tarjoavat kauppa-, vapaa-aika- tai hyvinvointipalveluita. Myös yksityiset majoituksen tarjoajat, jotka eivät ole mukana esimerkiksi AirBnB- tai Booking -palveluissa, voivat ilmoittaa tietonsa sivustolle.

Tapahtumatiedot siirtyvät ihanaloviisa.fi-sivustolle automaattisesti Loviisan kaupungin tapahtumakalenterista. Tapahtumanjärjestäjät voivat itse syöttää oman tapahtumansa tiedot kalenteriin kirjautumalla palveluun.