Vietä virkistävä kesä Loviisassa polskien, urheillen ja luontokokemuksia keräten

Plagen

Loviisan kaupunki toivottaa sinut tervetulleeksi viettämään unohtumattomia kesäpäiviä kauniisiin maisemiin. Kesä Loviisassa tarjoaa monia mahdollisuuksia nauttia luonnosta ja liikkumisesta. Viralliset uimapaikat ja -rannat avautuvat 1.6.2024 ja kutsuvat sinut nauttimaan virkistävistä uintihetkistä 31.8.2024 saakka.

Uimapaikat ja -rannat

Valitse mieluinen kohde monista upeista uimapaikoista kuten, Rönnäs, Kukuljärvi, Bäston, Koskenkylä, Riisalmi, Valko, Kiramo ja Särkjärvi eteläinen, taikka Plagenin ja Taikarannan uimarannoista. Lisätietoja uimapaikoista ja -rannoista löydät täältä.

Ulkoliikuntapaikat

Uimisen lisäksi Loviisa tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet ulkoliikuntaan. Liikuntapaikat ja niiden varauskalenterit ovat helposti saatavilla, jotta voit suunnitella aktiivisen kesäpäivän. Loviisassa on monipuoliset puitteet, joissa voi harrastaa esimerkiksi lenkkeilyä, pyöräilyä, ja monia muita ulkolajeja. Tutustu ulkoliikuntapaikkoihin ja varauskalenteriin tästä linkistä.

Retkeilyreitit ja luontokokemukset

Löydä myös upeita luontokokemuksia ja liikkumisen iloa Loviisan alueen retkeilyreiteillä! Loviisan kaupunki ylpeänä esittelee monipuolisen valikoiman ulkoilureittejä, jotka tarjoavat niin rauhallisia hetkiä luonnon helmassa kuin mahdollisuuden tutustua alueen rikkaaseen historiaan. Tutustu retkeilyreitteihin täältä.

Tervetuloa nauttimaan aktiivisesta ja virkistävästä kesästä Loviisassa! Tule yksin, ystävien tai perheen kanssa – meillä on jokaiselle jotakin. Loviisa odottaa sinua.

Loviisan kaupunki
Elinkeino- ja infrastruktuurikeskus