Muutoksia terveydenhoitajien ja sosiaalityön puhelinaikoihin

Terveydenhoitajien puhelinaika muuttuu 17.6.2019 alkaen: uusi puhelinaika on arkisin kello 12.30-13.00. Muutos koskee hoitajavastaanottoa Loviisassa, Lapinjärvellä ja Koskenkylässä. HUOM! Muutos ei koske lasten ja nuorten palveluiden (neuvoloiden) terveydenhoitajia! Aikuissosiaalityön sosiaalityöntekijöillä ja sosiaaliohjaajilla ei ole enää puhelinaikaa perjantaisin. Heidän puhelinaikansa on…

Sosiaali- ja terveyspalvelut pitää uudistaa kuntapohjaisesti ja alueiden erilaisuus huomioiden

Itäisen Uudenmaan kaupunkien ja kuntien edustajat kokoontuivat Porvoossa 16. toukokuuta. Kokouksessa käsiteltiin sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistamisen jatkamista alueella. Taustalla on Uudenmaan kaikkien kuntien johdon sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUS:n yhteinen näkemys siitä, että Uudenmaan sosiaali- ja terveyspalvelut tulee uudistaa kuntapohjaisesti.

Liikenneturvallisuus kohenee Loviisassa

Loviisan kaupungin liikenneturvallisuustyöryhmän toimintakertomus 2017–2018 on valmistunut. Paras liikenneturvallisuusuutinen oli, ettei kukaan kuollut Loviisan liikenteessä vuonna 2018. Kauden kohokohtia olivat muun muassa useat heijastinaiheiset tapahtumat ja laaja tutkimus loviisalaisten suojatiekäyttäytymisestä.