Aktiivisena ikävuosien karttuessa – hyvä ikääntyminen Loviisan kaupungissa

Loviisan kaupungin perusturvakeskus toteutti vuosina 2014–2016 kehitys- ja yhteistyöhankkeen yhdessä ammattikorkeakoulu Arcadan kanssa. Yhteistyön tavoitteena oli antaa opiskelijoille ”oikea ympäristö” toteuttaa tapaustutkimuksia, hankkeita ja lopputöitä sekä antaa Loviisan kaupungin perusturvakeskukselle tietoa siitä, miten kaupungin ikäihmiset kokivat voivansa ja millaisena he pitivät Loviisan kaupungin palvelua suhteessa siihen mitä he katsoivat tarvitsevansa.

Harjurinteen koulun sisäilmaa tutkitaan

Usealla Harjurinteen koulun uuden puolen tiloissa työskentelevillä on kuluvan syksyn aikana ilmennyt kurkku- korva- ja silmäoireita. Oireiden myötä uuden puolen tiloissa on aloitettu selvitystyö rakennuksen mahdollisten sisäilmaongelmien poissulkemiseksi oireiden aiheuttajana.

Kaupunki ilmaisi huolensa Hardomintien kunnosta

Sekä Loviisan kaupungin päättäjät ja virkamiehet että Liljendalin asukkaat ja yrittäjät ovat huolissaan Hardomintien kunnosta. ELY-keskus ei ole vielä tehnyt päätöstä siitä, päällystetäänkö tie vuonna 2018. Sen sijaan Valkoon on lähes varmasti tulossa kevyen liikenteen väylä ensi vuonna.