Kouluparakkien sijoittelua Vanhaan Rantaan arvioidaan uudelleen

Loviisan kaupunki arvioi uudelleen Harjurinteen koulun ja Loviisan lukion väistötilojen sijoittamista Vanhaan Rantaan. Syynä on naapureiden jättämä oikaisuvaatimus. Koulujen muuton kiireellisyyden vuoksi oikaisuvaatimuksen lopputulemaa ei todennäköisesti ehditä odottamaan.

Kaupungin aukioloajat kesällä 2018

Kaupungin puhelinvaihde on avoinna arkisin klo 8–16, puh. 019 555 1. Asiakaspalvelutoimisto Lovinfo, Mariankatu 12 A, palvelee joka arkipäivä klo 9–16, puh. 019 555 555. Kaupunginkanslia, Mannerheiminkatu 4, on suljettu 2.–29.7. Sivistyskeskuksen hallinto, Karlskronabulevardi 8, on suljettu 2.–29.7. Teknisen keskuksen…

Loviisan puistoista ilahduttavaa palautetta

Kysyimme Morjens-sovelluksessa, mitä mieltä loviisalaiset ovat kaupungin puistoista. Vastaukset olivat erittäin mielenkiintoisia ja palaute ilahduttavan myönteistä, sanoo kaupunginpuutarhuri Mona Bäckman. Hän on välittänyt palautteen puisto-osaston työntekijöille.

Harjurinteen koulun ja Loviisan lukion parakit myöhästyvät

Harjurinteen koulun ja Loviisan lukion parakkien toimittaja ei pysty toimittamaan tiloja tarjouksensa mukaisesti elokuun 2018 aikana. Koska yhtiö ilmoittaa ensimmäisten parakkien saapuvan vasta lokakuun lopulla, selvittää Loviisan kaupunki pikavauhdilla vaihtoehtoisia tiloja lukuvuoden alulle.