Yritysneuvonta

Loviisan kaupungin elinkeino-palveluyksikkö toimii apunasi kun perustat tai kehität yritystäsi. Tiiviissä yhteistyössä alueellisen kehitysyhtiön Posintran kanssa autamme yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä kaikilla eri osa-alueilla ja toiminnan eri vaiheissa. Posintra on erikoistunut yritysten liiketoiminnan kehittämiseen ja alueellisten verkostojen luomiseen.

Toimivien yritysten neuvonta

Toimivia yrityksiä autetaan nykytilanteen kartoittamisessa sekä etsimään välineet, tavat ja polut jatkokehittämiselle. Tunnemme erilaiset rahoitusvaihtoehdot, tutkimus- ja tuotekehitystuet sekä erilaiset henkilöstön koulutuspalvelut. Apua saat mm. kannattavuus- ja investointilaskelmiin, kansainvälistymisen aloittamiseen ja rahoitusvaihtoehtojen kartoitukseen. Ota rohkeasti yhteyttä, varmistetaan yhdessä yrityksesi menestys!

Lue lisää Posintran verkkopalvelusta.

 

 

Yrityksen perustaminen

Yritysneuvontapalvelumme auttavat sinua yrityksen perustamisvaiheessa sekä starttirahan ja erillisten yritysrahoitusten haussa. Testaamme liikeidean yhdessä perustajan kanssa ja autamme liiketoimintasuunnitelman laadinnassa ja kannattavuuden arvioinnissa. Neuvomme Posintran yhteistyöverkoston kautta kaikissa perustamiseen liittyvissä asioissa. Neuvonta on maksutonta.

Lue lisää Posintran verkkopalvelusta.