Minun Loviisa eri vuodenaikoina – valokuvakilpailu lapsille ja nuorille

Minun Loviisa – Miltä Loviisa näyttää sinun silmin eri vuodenaikoina? Käytä mielikuvitustasi, huomioi yksityiskohtia ja nosta esiin kokonaisuuksia. Mikä on sinun lempipaikkasi tai kohteesi Loviisassa? Millaisia elämyksiä ja tunteita Loviisa herättää sinussa? Entä millaisena sinä haluaisit Loviisan näyttäytyvän vierailijalle?
Kerro se kuvin!

Kilpailukuvat kootaan Loviisan Yrittäjät ry:n kuvapankkiin ja valokuvista järjestetään kaksi valokuvanäyttelyä kulttuurikeskus Marilynissä, Loviisassa.

Elinkeino- ja infrastruktuurilautakunta: Haddom skolan koulurakennusta ei korjata, koulutoiminnan osalta selvittämistä jatkettava

Loviisan kaupungin elinkeino- ja infrastruktuurilautakunta päätti 25.3.2021, että kaupunki ei ryhdy korjaamaan Haddom skolan koulurakennusta korkeiden kustannusten vuoksi. Lautakunnan mukaan koulutoiminnan osalta on kuitenkin selvitettävä muita vaihtoehtoja, kuten alueella olevan päiväkodin hyödyntämistä. Jatkovalmistelu siirtyy koulutuksen järjestäjälle, Loviisan kaupungin sivistys- ja hyvinvointikeskukselle.