Juhannusmarkkinat 21.6. Loviisan torilla

Juhannusmarkkinat järjestetään Loviisan torilla tiistaina 21.6. kello 7–17. Markkinakuljetuksia järjestetään linja-autoilla. Markkinat vaikuttavat torin ja sen ympäristön liikenteeseen ja pysäköintiin. Myyntipaikkoja juhannusmarkkinoille myydään kello 6.30 alkaen Forumin toisessa kerroksessa (Brandensteininkatu 13). Paikat myydään tulojärjestyksessä.

Avoimet kylät -päivä Loviisassa 11.6.2022

Avoimet kylät -päivänä 11.6.2022 on Sarvisalossa kesätori, Pitkänpäässä Pippibodenissa kesän avajaiset, sekä Valkossa valokuvanäyttely Monarilla ja kyläkävely. Lisäksi Köpbackassa järjestetään kylätalkoot vieraslajien hävittämiseksi, kirpputori ja paistetaan lettuja koulun pihalla.

Pääviemärilinjan saneeraustyö Kappelinpuistossa

Tammikuun 2022 lopulla havaittiin viemärilinjan vuoto Kappelinpuistossa. Nykyisen pääviemärilinjan paikalle ehdotetaan nyt vaihdettavan uusi putki. Puiden juuret ovat täyttäneet 1937 asennetun putkiston, kun puita on kasvanut suoraan viemärilinjan päälle tai välittömään läheisyyteen. Näin ollen saneeraustyön arvioidaan vaativan noin 15 puun kaatoa linjan päältä ja läheisyydestä. Töiden aloittaminen vaatii vielä rakennusvalvonnan hyväksynnän ja Museoviraston tutkimusluvan.