Loviisan kaupunki haluaa tukea yhdistyksiä ympäristön suojelussa – Avustusten haku on käynnissä!

Loviisan kaupungin rakennus- ja ympäristölautakunta myöntää avustuksia rekisteröityneille yhdistyksille ympäristöä suojeleviin kehittämiskohteisiin. Avustuksella halutaan auttaa mahdollisimman monia yhdistyksiä toteuttamaan ympäristöä suojelevaa toimintaa ja kehittämään sitä. Se voi liittyä esimerkiksi tiedon jakamiseen ympäristön tai lähiluonnon monimuotoisuudesta – luennot, tutkimukseen ympäristöstä tai vaikkapa kukkakeitaan rakentamisesta pölyttäjiä varten. Vesistöistä on myös huolehdittava, joten avustusta voi hakea esimerkiksi järven kunnostamiseen. Myös haitallisen vieraslajin kitkemistalkoisiin voi saada avustusta. (Kuvassa)

Lapset saavat nyt keksiä nimen uudelle kadulle!

Riittää jo tylsät aikuisten jutut! Nyt Loviisan kaupunki haluaa ehdotuksia 1–6-vuotiailta lapsilta. Mikä olisi hyvä nimi vanhalle rata-alueelle tulevan päiväkodin pohjoispuolelle suunnitellulle uudelle kujalle? Anna luovuutesi virrata ja pyydä tylsää (tai hauskaa) aikuista auttamaan sinua lähettämään superehdotuksesi.

Kortteli 316 osa, Mariankatu 6

Asemakaavamuutoksen tavoitteena on tutkia Loviisan seudun palvelutalosäätiön omistuksessa olevan suojellun rakennuksen osoittamista asumiskäyttöön.