Arvokas työ näkyväksi – Loviisan kaupunki valitsi Vuoden työntekijät ja Vuoden työyhteisöt

Loviisan kaupungin Vuoden työntekijöiksi 2022 on valittu sivistys- ja hyvinvointikeskuksesta siivooja Malgorzata Drabarz, opinto-ohjaaja Maria Rosenlöf ja kirjastonhoitaja Riitta Leutola sekä elinkeino- ja infrastruktuurikeskuksesta kaavoittaja Sisko Jokinen.

Vuoden työyhteisöiksi valittiin sivistys- ja hyvinvointikeskuksesta Harjurinteen koulu ja Loviisan lukio sekä kaupunginkansliakeskuksesta Lovinfo/arkisto. Elinkeino- ja infrastruktuurikeskuksen Vuoden työyhteisö on koko keskus, jossa on vuoden mittaan tehty paljon työyhteisön kehittämistyötä.

Hallintojohtajaksi valittiin Elina Amnell-Holzhäuser

Loviisan kaupunginvaltuusto valitsi 14.3.2023 kokouksessaan hallintojohtajan virkaan Elina Amnell-Holzhäuserin. Varasijalle valtuusto valitsi RKP:n valtuustoryhmän ehdotuksesta Tomas Määtän. Amnell-Holzhäuserin nykyinen asuinpaikka on Kotka, missä hän on toiminut kuusi vuotta kaupungin juristina. Loviisan edellinen hallintojohtaja Kristina Lönnfors aloitti tammikuussa työt Kotkan kaupungin kansliapäällikkönä.

Vaalipaneeli Loviisassa 16.3.2023 kello 18:30

Pohjola-Norden – liiton Loviisan paikallisyhdistys järjestää vaalipaneelin 16.3.2023 klo 18:30 Uudenmaan vaalipiirin eduskuntavaaliehdokkaille julkisen kaksikielisen vaalikeskustelutilaisuuden, jonka teemana on pohjoismainen yhteistyö ja sen viitearvo yhteiskuntamme kehityksestä päätettäessä. Yleisötilaisuus pidetään Loviisan Seurahuoneella kello 18:30. Tervetuloa!