Loviisan Juhlaviikot 2020  

Loviisan juhlaviikkojen (22.8.–6.9.2020) aikana järjestetään paljon tapahtumia eri-ikäisille ja erilaisista asioista kiinnostuneille kuntalaisille ja vierailijoille. Ohjelmaa järjestävät Loviisan kaupunki ja monet yhdistykset. 

Pyhimyksiä vai mielipuolia? -näyttely Almintalossa

Pyhimyksiä vai mielipuolia -näyttelyn tavoitteena on tuoda kulttuurinen näkökulma äänten kuulemiseen. Näyttelyn taiteilijat Sari Nieminen, Marjut Lehtinen ja Henna Paasonen ovat itse ääniä kuulevia henkilöitä, jotka työstävät kokemustaan taiteen keinoin. Näyttely herättää kysymyksiä, kuka saa kuulla ääniä. Kuka on pyhä…

Lasten kulttuuriviikot 3.-23.2.2020

Kymenlaakson ja Loviisan alueella järjestetään Lasten Kulttuuriviikot jo 39. kerran. Tarjolla on konsertteja, teatteria, tanssia, sirkusta, näyttelyitä ja paljon erilaisia tapahtumia.

Avoin Ateljee -näyttely Almintalossa 5.10.—30.11.2019

Tervetuloa piirtämään seinille! Avoin Ateljee on yhteisötaidenäyttely, joka ylistää luovuutta, maalaamista ja piirtämistä, se osallistuttaa näyttelyvieraat, sillä he itse tuottavat näyttelyn sisällön. Galleria tulee toimimaan avoimena tilana, jossa kaikki näyttelykävijät saavat luoda sisältöä, ja näyttely kasvaa ja muuttuu koko näyttelyn ajan.

Lauantaina 5.10. näyttelyn avajaiset sekä "Live Talkshow" klubi-ilta, jossa Mirella Pendolin haastattelee taiteilija/ anarkofloristi Ilona Valkosta ja esittää tulkintoja hänen valitsemistaan kappaleista. Avajaiset klo 18 ja talkshow klo 19.30 alkaen, tervetuloa!