AKT:n lakko saattaa vaikuttaa linja-autovuoroihin 1.3.2023 alkaen

Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT:n 15.2. alkama lakko laajenee koskemaan myös linja-autohenkilökuntaa keskiviikkoaamuna 1.3. kello 3, ellei sopua synny ennen sitä. Loviisan alueella lakko koskee Porvoon Liikennettä, Onnibussia ja Pohjolan Liikennettä. Lakko ei näillä näkymin vaikuta koulukuljetuksiin. Muiden vuorojen osalta aikataulut on syytä tarkistaa Matkahuollon digipalveluista mahdollisimman lähellä matkustusajankohtaa. AKT on ilmoittanut lakon päättyvän linja-autohenkilökunnan osalta viimeistään 10.3. kello 3 aamulla.

Elinkeino- ja infrastruktuurilautakunnan kokous 15.12.2022

Elinkeino- ja infrastruktuurilautakunnan kokouksessa 15.12.2022 käsitellään asemakaavan muutosten laittamista vireille sekä uuden päiväkodin rakentamiseen vaadittavan ratapihan alueen osalta että Loval Oy:n Loviisan tuotantolaitoksen korttelin osalta. Loval on pyytänyt selvitystä, voidaanko asemakaavaa muuttaa siten, että mahdollistetaan tuotantolaitoksen laajeneminen. Samalla selvitetään, onko mahdollista sijoittaa teollisuuskorttelista Valkontielle uusi liittymä, joka palvelisi raskasta liikennettä.

Valtatie 6 parantamisesta yleisötilaisuus Lapinjärvellä 30.11.2022

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) järjestää yleisötilaisuuden tulevasta valtatien 6 parantamisesta välillä Koskenkylä – Kouvola. Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 30.11.2022 kello 17–19 Lapinjärven Siviilipalveluskeskuksessa, Latokartanontie 97, 07810 Ingermaninkylä. Tilaisuudessa voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensä. Tilaisuus on avoin kaikille alueen asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Metsänhoitotöitä marraskuusta 2022 alkaen Määrlahdessa

Loviisan kaupungin puisto-osasto suorittaa marraskuusta 2022 alkaen pienimuotoisia metsänhoitotöitä Määrlahdessa Saaristotien ja Peikkovuorentien välisellä alueella. Metsätöitä tehdään pieni alue kerrallaan. Työmaa-alue eristetään nauhalla, ja sinne on pääsy kielletty.