Ruoppaus Kuningattarenrannan edustalla alkaa 1.7.2022

Ruoppaustyö alkaa Kuningattarenrannan edustalla 1.7.2022. Työ kestää arvioilta kolme kuukautta ja valmistuu syyskuun loppuun mennessä. Ruopattava alue sijaitsee Laivasillan itä- ja pohjoispuolella. Työalue rajataan silttiverholla, joka vähentää samentuneen veden leviämistä meriympäristöön.

Loviisan leikkipuistoille on tehty vuositarkastus ja parempi verkkosivu

Loviisassa on yhteensä 21 leikkipuistoa. Kaikissa puistoissa on nyt suoritettu talven jälkeen vuositarkastus. Vaikka yksittäisten leikkivälineiden varaosia vielä odotellaan, kaikki välineet ovat sellaisessa kunnossa, että niillä voi vapaasti leikkiä. Lisäksi puistojen tietoja osoitteessa loviisa.fi/leikkipuistot on päivitetty lisäämällä kuvia ja paremmat kuvaukset.

Loviisanleivos haastaa runebergintortun – Osallistu kilpailuun!

Loviisan kaupunki julistaa uuden Loviisanleivos-kilpailun. Kilpailu on avoin kaikille. Semifinaali kisataan torstaina 12.5. kello 15 Lovisavikens skolassa. Semifinaalista 3–5 leivosta etenee lauantaina 14.5. kello 12 käytävään finaaliin, joka pidetään Komedantintalossa. Voittajan julistaa monipuolinen ja nimekäs tuomaristo, jonka jäsenet paljastetaan myöhemmin.

Kuningattarenrannalle rakennetaan K-Market

Kesko Oyj ja Loviisan kaupunki allekirjoittivat 9.3.2022 kauppakirjan Kuningattarenrannan asuntomessualueella olevasta tontista, joka sijaitsee Saaristotien ja Mannerheiminkadun risteyskohdassa osoitteessa v. Kesko rakentaa tontille K-Market elintarvikekaupan.