Kaikki voivat nähdä Arpan livenä Seurahuoneella 2.12.2023!

Arppa esiintyy harvinaislaatuisella ikärajattomalla keikalla Loviisan Seurahuoneella lauantai-iltana 2.12.2023. Silloin nuoret ja kaikenikäiset musiikin ystävät pääsevät näkemään yhden Suomen indie-taivaan kirkkaimmista tähdistä.

Lisätty 1.12.: Tapahtumassa Harjurinteen koulun 9F:n järjestämä ”Buffet” jossa käy käteinen tai Mobilebay!

Ovet avataan kello 18, ja lämppärinä toimii monelle loviisalaiselle tuttu paikallinen lahjakkuus Dj Niko K. Arppa astuu lavalle kello 19.30. Arpan jälkeen ilta jatkuu vielä Dj Niko K:n tahdissa kello 22 saakka.

– Aloite ikärajattomasta keikasta tuli Saltbodanin omistajalta Timothy Kühniltä, ja nuorisopalvelujen henkilökunta tarttui tietysti ideaan heti, kertoo koordinoiva etsivä nuorisotyöntekijä Samira Al-Far.

Arpan ja hänen bändinsä keikat tunnetaan lämpimästä tunnelmastaan ja spontaanisuudestaan. Kuluneen kesän Saltfest-keikkaa Loviisassa arvostettiin suuresti.

– Alaikäiset pääsevät valitettavan harvoin kokemaan tämän tasoisen keikan kohtuulliseen hintaan. Tämä saattaa olla monen nuoren ensimmäinen oikea keikka, ja kun lavalla on Arppa, illasta tulee varmasti ikimuistoinen kaikenikäisille musiikin ystäville, Al-Far toteaa.

Sisäänpääsy maksaa 10 euroa tai 8 euroa Nuorisopassi-sovelluksen kautta. Lippuja voi ostaa verkosta tämän linkin kautta. Lippuja voi ostaa kortilla ja käteisellä ovella ja Ohjaamon kautta osoitteessa Brandensteininkatu 13. Nuorisopassi-edun saa näyttämällä sovelluksen oston yhteydessä. Järjestelyistä vastaa Loviisan kulttuuri- ja nuorisopalvelut yhdessä Timothy Kühnin sekä paikallisten yritysten ja yhdistysten kanssa. Konsertin tuotot ohjataan Loviisan kaupungin nuorisotoimelle.

– Arppa asuu muuten nykyään Loviisassa! Pikkukaupunki-lehden kesänumerossa oli hänestä kertova juttu, Al-Far vinkkaa.

Linkit

Lue Pikkukaupunki-lehdessä julkaistu artikkeli: https://www.pikkukaupunki.fi/site/sisko-ja-sen-veli-anna-arppa/
Lyhyt video Arpan keikalta: https://www.youtube.com/watch?v=jAIrdwO0nB4
Lähde: https://www.altagency.fi/artists/arppa/

Arppa

Ennen kaikkea energisistä, improvisaatioon perustuvista keikoistaan tunnettu Arppa yhtyeineen on yksi tämänhetkisen Suomi-indien kärkinimistä. Arpan ihastuttava musiikki on ajatonta ja tekstit kuin liikkuvaa kuvaa – oivaltavat, vilpittömät ja tarkkanäköisesti kuvatut tunnelmat liikkuvat Kokkolan Ykspihlajasta aina öisen Helsingin kautta Laila Kinnusen kanssa salakapakkaan heinäkuuhun ’58.

Arpan yhtyeessä vaikuttavat muusikot Ville-Veikko Airaniemi, Eero Seppä ja Okko Saastamoinen.

Arpan suosio perustuu ahkeraan keikkailuun ja tiheään julkaisutahtiin. Arppa on haalinut ympärilleen taitavat ja valovoimaiset muusikot, minkä ansiosta hänen tunnelmallisten tekstiensä ympärille on rakentunut kaunis ja eheä äänimaailma. Luontevan vaivaton olemus ja yhtyeen esiintymisistä huokuva vilpitön riemu ei voi olla tempaamatta läsnäolijoita mukaansa.

Yhteistyökumppanit

Loviisan Lions R.Y
Someron Säästöpankki
Peak Press
Lähitapiola / Lokal TapiolaKaino
Mattila Oy
Café Favorit
Loval Oy
Kruunu Apteekki
Loviisan Agricolan Seurakunta / Agricola församlingen i Lovisa
Restaurant Saltbodan
Lovisa Kafferosteri
JR Sounds 
Östra Nylands Ungdomsförbund

Kuva: Altagency/Andre Pozusis