Nuori Kulttuuri

Kulttuurinen nuorisotyö sekä Nuori Kulttuuri -toiminta kannustaa ja tukee lasten ja nuorten monipuolista harrastamista kulttuurin eri aloilla.

Nuori Kulttuuri on kulttuurisen nuorisotyön muoto, jolla voidaan rohkaista, kannustaa ja innostaa nuoria kulttuurisiin harrastuksiin asuinpaikasta, koulutuksesta, etnisestä, kielellisestä tai sosioekonomisesta taustasta riippumatta.

Valtakunnallisesta Nuori Kulttuuri -toiminnasta vastaa Suomen Nuorisoseurat ja kaikilla nuorilla on mahdollisuus osallistua toimintaan. Seuraava valtakunnallinen Nuori Kulttuuri -festivaali järjestetään vuonna 2023.

Nuori Kulttuuri -toiminnan lisäksi Loviisassa tarjotaan nuorille kulttuuria aina kiinnostuksen ja mahdollisuuksien mukaan. Kulttuurinen nuorisotyö on taiteen ja kulttuurin voimin tehtävää nuorisotyötä, jolla tuetaan nuorten kasvua, itsenäistymistä ja osallisuutta yhteiskunnassa. Samalla se muun muassa vahvistaa nuorten tulevaisuudessa tarvitsemia taitoja, tuo nuorten äänen kuuluviin myös asioissa, jotka eivät muuten pääsisi esille.

 

 

Nuori Kulttuuri-toimisto:

nuorikulttuuri@nuorisoseurat.fi

www.nuorikulttuuri.fi

 

Tiedustelut Loviisassa:

Nuorisotyöntekijä Mikael Broberg
puh. 040 555 0047
sähköposti: mikael.broberg@loviisa.fi

 

Kulttuurituottaja Päivi Karppi
puh. 040 751 7449
sähköposti: paivi.karppi@loviisa.fi