Loviisan Sibeliuspäivät

Loviisan Sibeliuspäivät on lämminhenkinen ja nuorekas kamarimusiikkifestivaali, joka järjestetään vuosittain syyskuun alkupuolella.

 

Loviisa oli minulle aurinko ja ilo

Jean Sibeliuksen nuorena Loviisassa viettämä aika jätti häneen lähtemättömän vaikutuksen: aurinko ja meri, kesä ja valo olivat lähteitä, joista säveltäjä ammensi lopun ikänsä. Näihin tunnelmiin palaavat myös Sibeliusta tulkitsevat kansainväliset huipputaiteilijat ja festivaaliyleisö.

 

Loviisan Sibeliuspäiville etsitään uutta järjestäjää

Loviisan kaupunki hakee yhteisöä (yritys tai yhdistys) järjestämään Loviisan Sibeliuspäivät vuonna 2021. Loviisan Sibeliuspäivät on vuosittain järjestettävä kansainvälinen kamarimusiikkifestivaali. Tapahtuman aiempiin vuosiin voi tutustua verkkosivustolla www.loviisansibeliuspaivat.fi.

Kaupungin vuosittainen tuki Sibeliuspäivien järjestämiseen on 6 000 euroa. Lisäksi kaupunki avustaa esimerkiksi rahoituksen hakemisessa sekä toimisto- ja viestintätehtävissä.

Järjestäjältä toivotaan kokemusta klassisen musiikin festivaalien järjestämisestä ja taloudellista osaamista vastata monipuolisiin haasteisiin.

Pyydämme kiinnostuneita yhteisöjä lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen, jossa tulee esitellä sekä taustatiedot että resurssit, ja liittämään mukaan ehdotuksensa siitä, millainen festivaali Loviisan Sibeliuspäivät voisi olla. Hakemukset tulee lähettää liitteineen sähköpostitse osoitteeseen lovinfo@loviisa.fi viimeistään 4.10.2020 klo 22:00 mennessä.

Lisätietoja: Leif Eriksson, 040 568 4138 ja leif.eriksson@loviisa.fi