Elokuvat ja musiikki

Elokuvat

Viddla Valikoima uudehkoja elokuvia aikuisille ja lapsille. Kotimaisia ja ulkomaisia, draamaelokuvia ja dokumentteja.

Valittuasi elokuvan paina ”katso elokuva” ja tunnistaudu kirjastokorttisi tiedoilla. Tunnistautumisen jälkeen voit katsoa valitsemasi elokuvan. Enintään 4 lainaa/kuukausi.
Huom! Rajoitettu määrä lainoja per kuukausi (kaikki Helle-kirjastot). Kun lainamäärä on kulunut loppuun, lainaaminen onnistuu vasta, kun kuukausi on vaihtunut seuraavaan.

Kirjastokino Katso niin paljon elokuvia kuin haluat! Voit katsoa elokuvia valitsemalla haluamasi elokuvan ja klikkaamalla Katso. Tämän jälkeen valitse valikosta Helle-kirjastot ja kirjaudu sisään kirjastokortilla ja tunnusluvulla. Elokuvien lisäksi tarjolla on myös esimerkiksi dokumentteja ja harrasteohjelmia.

 

Musiikki

Medici.tv Edu Medici.tv Edu:n videopalvelussa voit katsella tuhansia huippulaatuisia videoita konserteista, oopperoista ja baleteista sekä dokumentteja ja opetusmateriaalia. Kirjaudu sisään kirjastokortilla ja tunnusluvulla.

 

 

Naxos Music Library Taidemusiikin musiikkipalvelu. Kuunneltavana yli 90 000 albumia ja 1,3 miljoonaa kappaletta. Palvelua voi käyttää sekä selaimen kautta että maksuttomalla Naxos Music Library-sovelluksella.

Naxos Music Library Jazz Palvelua voi käyttää sekä selaimen kautta että maksuttomalla NML Jazz-sovelluksella.

Naxos Music Library World Palvelua voi käyttää sekä selaimen kautta että maksuttomalla NML World-sovelluksella.