Tapahtumat ja tilat

Kirjastoissa järjestetään erilaisia tapahtumia – esimerkiksi näyttelyitä, kirjailijavierailuja tai työpajoja. Kirjastosta voi myös varata kokoustiloja tai opiskeluhuoneen (pääkirjasto).

Loviisan kirjastojen järjestämät tapahtumat löydät Loviisan tapahtumakalenterista

Pääkirjaston alakerran näyttelytila, Porrasgalleria ja työtilat

Pääkirjastossa on mahdollista järjestää näyttelyitä joko alakerran näyttelytilassa tai pienemmässä Porrasgalleriassa.

Alakerran näyttelytila

Pääkirjaston alakerran näyttelytila on varattu kouluille suunnatuille näyttelyille kaksi kertaa vuodessa, syksyllä ja keväällä. Muina aikoina näyttelytilan voi varata täyttämällä ja toimittamalla kirjastoon oheisen hakemuksen. Hakemus pääkirjaston näyttelytilasta_Loviisa

Teoksia varten tilasta löytyy taulukiskot sekä ripustimet. Käytettävissä on myös muutamia vitriinejä, kirjahyllyjä ja pieniä pöytiä.

Porrasgalleria

Porrasgalleriassa kevyet teokset voi kiinnittää seinillä oleville vanerilevyille esimerkiksi magneeteilla. Vanerilevyjen koot: 130 x 190 cm, 130 x 85 cm ja 100 x 190 cm.

Lisätietoja: Häkkinen Tapani | Kirjastonjohtaja | 040 778 6385 | tapani.hakkinen@loviisa.fi

Työtilat

Loviisan pääkirjastosta löytyy kaksi varattavaa työtilaa. Pienempi opiskeluhuone soveltuu työskentelyyn yksin tai pareittain, kokoushuone ryhmätyöskentelyyn. Kokoustilaan mahtuu noin 10 henkilöä. Tilasta löytyy suuri pöytä, tuolit sekä äly-tv.

Tiloja voi varata veloituksetta pääkirjaston asiakaspalvelutiskiltä, puhelimitse (044 723 0242) tai sähköpostitse loviisankirjasto@loviisa.fi.

Tiloja saa myös käyttää ilman varausta, jos ne sattuvat olemaan vapaina.

 

Lähikirjastot:

Lähikirjastojen tiloja voi tiedustella suoraan lähikirjastoista.