Tapahtumat ja tilat

Kirjastoissa järjestetään erilaisia tapahtumia – esimerkiksi näyttelyitä, kirjailijavierailuja tai työpajoja. Kirjastosta voi myös varata kokoustiloja tai opiskeluhuoneen (pääkirjasto).

Loviisan kirjastojen järjestämät tapahtumat löydät täältä: Loviisan tapahtumakalenteri

Näyttelyalueet ja työtilat

Pääkirjastossa voi järjestää näyttelyjä joko alakerran näyttelyalueella tai pienemässä Rappugalleriassa. Näyttelyjä voi myös järjestää lähikirjastoissa.

Alakerran näyttelyalue

Näyttelyalue pääkirjaston alakerrassa on suunnattu kouluille kahdesti vuodessa, syksyisin ja keväisin. Muina aikoina näyttelyalueen voi varata täyttämällä ja lähettämällä liitetty hakemus kirjastoon:

Hakemus_kirjaston_näyttelytilat

Tilassa on taulukiskoja ja kiskokoukkuja teosten ripustamiseksi. Käytettäväksi löytyy myös muutama vitriini, kirjahylly ja pieni pöytä.

Rappugalleria

Rappu löytyy taulukiskoja ja kiskokoukkuja teosten ripustamiseksi. Näyttelyalueen voi varata täyttämällä ja lähettämällä liitetty hakemuslomake kirjastoon.

Lisätietoja: Jessica Gröning | Kirjastovirkailija | jessica.groning@loviisa.fi

Työtilat

Loviisan pääkirjastossa on kaksi tilattavaa työtilaa. Pienempi opiskeluhuone soveltuu yksin tai kaksin työskentelyyn. Kokoushuoneeseen mahtuu noin 10 henkilöä. Huoneessa on iso pöytä, tuoleja ja älytelevisio.

Tiloja voi varata ilmaiseksi pääkirjaston asiakaspalvelutiskiltä, puhelimitse (044 723 0242) tai sähköpostitse loviisankirjasto@loviisa.fi.

Tiloja voi myös käyttää ilman varausta niiden ollessa vapaita.

Lähikirjastot

Lähikirjastoissa on näyttelytiloja, joita voi varata täyttämällä ja lähettämällä liitetty hakemuslomake kirjastoon. Lähikirjastojen tiloja voi myös tiedustella suoraan lähikirjastoissa. Lähikirjastojen tiloissa on taulukiskoja ja kiskokoukkuja teosten ripustamiseksi.