e-kirjat

Helle-Ellibsin e-kirjat

Helle-kirjastojen vanhat Ellibs-e-kirjapalvelut yhdistyvät Helle-Ellibs-palveluksi. Jos olet aikaisemmin käyttänyt Agricola-, Lukas- tai Porsse-e-kirjakokoelmia, siirryt 1. marraskuuta alkaen käyttämään Helle-kokoelmaa. Vanhat e-kirjakokoelmat sulkeutuvat 30. lokakuuta.

Kirjaudu sisään Helle-Ellibsiin kirjastokortinnumerollasi ja tunnusluvulla. Voimassaolevat lainat ja varaukset siirtyvät uuteen kokoelmaan, mutta siirtymisessä voi olla pientä viivettä.

Uuden Ellibs-kokoelman verkkosivu on www.ellibslibrary.com

Jos käytät Ellibs-sovellusta, kirjaudu jatkossa Helle-kokoelmaan. Sovellus löytyy App Store- tai Google Play-kaupoista.

Ellibs-kokoelmasta löytyy e-kirjoja ja e-äänikirjoja sekä aikuisille että lapsille. Voit nyt myös kuunnella e-äänikirjoja suoraan sovelluksen kautta ja ladata omalle laitteellesi e-äänikirjoja, jotta voit kuunnella niitä myös ilman verkkoyhteyttä.

 

Elibin ruotsinkieliset e-kirjat

 

elib

E-kirja on useimmiten EPub- tai pdf-muodossa ja sen voi ladata omalle tietokoneelle. Osaa e-kirjoista on mahdollista lukea myös online-tilassa eli verkkoyhteydellä ilman lukuohjelman lataamista. E-äänikirjan kuuntelemisen aikana internetyhteyden tulee olla päällä.

Elibin aloitussivulle

Lainausehdot

E-kirjoja ja e-äänikirjoja lainaamaan pääsevät kaikki Loviisan kirjastojen asiakkaat, joilla on oma PIN-koodi. Lainausaika on 28 päivää. Voit lainata yhden kirjan/viikko.

Miten se toimii?

Palvelun toimintaohjeet löytyvät e-kirjojen sivuilta otsikon ”Så funkar det” alta.

Vapaasti käytettävät e-kirjat

ekirjasto

Kirjastot.fi:n e-kirjastosivustolla löydät valikoima e-kirjoja, jotka ovat vapaasti käytettävissä. Kokoelmassa on päänsääntöisesti vanhempia teoksia, sekä suomeksi että ruotsiksi. Sivun ylälaidasta voit valita minkä kielisen sisällön haluat nähdä.

E-kirjaston aloitussivulle