e-kirjat

Ellibsin e-kirjat

Agricola-kirjastojen yhteinen e-kirjakokoelma (Lapinjärvi, Loviisa ja Myrskylä) sekä Pukkilan kirjasto löydät täältä

ellibs

Voit lainata suomen-, ruotsin- ja englanninkielisiä e-kirjoja, suomalaisen e-kirjapalvelun Ellibsin kautta. Ellibsin e-kirjat ovat epub- tai pdf-muodossa ja ne voi ladata omalle tietokoneelle. Osaa e-kirjoista on mahdollista lukea myös online-tilassa eli verkkoyhteydellä ilman lukuohjelman lataamista.

Ellibsiin aloitussivulle

Lainausehdot

E-kirjoja ja e-äänikirjoja lainaamaan pääsevät kaikki Loviisan kirjastojen asiakkaat, joilla on oma PIN-koodi. Asiakas voi valita laina-ajaksi 2 h tai 14 päivää. Kirjoissa voi olla vain yksi yhtäaikainen lainaaja per kirja. Lainassa olevia kirjoja voi varata. Asiakkaalla voi olla max. 5 yhtäaikaista lainaa ja 7 varausta.

Miten se toimii?

Ohjeet eri laitteille ja lukuohjelmille löytyvät Ellibsin sivuilta.

Elibin ruotsinkieliset e-kirjat

 

elib

E-kirja on useimmiten EPub- tai pdf-muodossa ja sen voi ladata omalle tietokoneelle. Osaa e-kirjoista on mahdollista lukea myös online-tilassa eli verkkoyhteydellä ilman lukuohjelman lataamista. E-äänikirjan kuuntelemisen aikana internetyhteyden tulee olla päällä.

Elibin aloitussivulle

Lainausehdot

E-kirjoja ja e-äänikirjoja lainaamaan pääsevät kaikki Loviisan kirjastojen asiakkaat, joilla on oma PIN-koodi. Lainausaika on 28 päivää. Voit lainata yhden kirjan/viikko.

Miten se toimii?

Palvelun toimintaohjeet löytyvät e-kirjojen sivuilta otsikon ”Så funkar det” alta.

Vapaasti käytettävät e-kirjat

ekirjasto

Kirjastot.fi:n e-kirjastosivustolla löydät valikoima e-kirjoja, jotka ovat vapaasti käytettävissä. Kokoelmassa on päänsääntöisesti vanhempia teoksia, sekä suomeksi että ruotsiksi. Sivun ylälaidasta voit valita minkä kielisen sisällön haluat nähdä.

E-kirjaston aloitussivulle