E-kirjat, äänikirjat ja e-lehdet

E-kirjat ja äänikirjat

Helle-Ellibs Valikoima e-kirjoja ja e-äänikirjoja aikuisille ja lapsille. Kokoelma on pääosin suomenkielinen. Kirjaudu sisään kirjastokortilla ja tunnusluvulla. Voit lukea e-kirjoja tai kuunnella äänikirjoja älylaitteella lataamalla Ellibs-sovelluksen.

Helle-Biblio Suuri valikoima e-kirjoja ja e-äänikirjoja aikuisille, nuorille ja lapsille ruotsiksi, suomeksi, englanniksi ja hieman muillakin kielillä. Kirjaudu sisään kirjastokortilla ja tunnusluvulla. Voit lukea e-kirjoja tai kuunnella äänikirjoja älylaitteella lataamalla Biblio-sovelluksen.
Huom! Voit lainata 3 lainaa viikossa. Käyttöohje videona (Biblio App)

Vapaasti käytettävät e-kirjat Kirjastot.fi:n e-kirjastosivustolla löydät valikoima e-kirjoja, jotka ovat vapaasti käytettävissä. Kokoelmassa on päänsääntöisesti vanhempia teoksia, sekä suomeksi että ruotsiksi. Sivun ylälaidasta voit valita minkä kielisen sisällön haluat nähdä.

 

E-lehdet

E-press Palvelu on käytettävissä vain kirjastoissa. Lehdet ovat luettavissa näköisversioina. Palvelu sisältää muun muassa Helsingin Sanomat, Hufvudstadsbladetin, Uusimaan, Loviisan Sanomat ja Östnylandin. Lehdet ovat luettavissa heti ilmestymisajankohtana ja niiden arkistointiaika on 90 päivää. Seuraavat sähköiset lehdet ovat luettavissa kirjastossa.

PressReader Lue lehtiä kotoa käsin. Sisältää sanoma- ja aikakauslehtiä 120 maasta 60 kielellä

  • Selaimella: Valitse Sign In ja sitten Libraries or Group. Kirjoita Select Library -hakuruutuun Helle ja valitse esiin tulevasta listasta Helle-kirjastot. Kirjaudu sisään kirjastokorttisi numerolla ja tunnusluvulla.
  • Sovelluksessa: PressReader sovellus -pikaohjeet.pdf