Liikuntaryhmät

Loviisan kaupungin mukavat sisäliikuntaryhmät jatkuvat taas syksyllä. Senioripuistossa tiistaisin klo 10-11.00 ohjattua jumppaa. Palvelutalo Esplanadin kuntosali on myös avoinna, alla löytyy kuntosalin aikataulu. Mukavaa kesää!
Lisätietoja/kysymyksiä, soita vapaa-aikatoimeen puh. 044 450 5053.

Kesäjumppaa

Senioripuistossa (Itäinen tullikatu 18) tiistaisin klo 10-11.00 ohjattua mukavaa jumppaa. Avoin ja maksuton ryhmä. Tule kokeilemaan!

Allaolevat jumpat jatkuvat taas syksyllä

Salijumpat

Reipasta jumppaa musiikin tahdissa hyväkuntoisille senioreille. Jumppa sisältää lämmittelyn sekä lihaskunto- että venyttelyosuuden. Ota mukaan vesipullo ja pieni pyyhe sekä liikuntaan sopivat vaatteet ja kengät/tossut. Käytämme erilaisia kuntoiluvälineitä. Ilmoittautuminen paikan päällä.

Lounasjumppa

Lihaskuntojumppa kaikenkuntoisille – tule jumppaamaan työn aherruksen lomaan! Sisältää alkulämmittelyn, lihaskuntoharjoittelun ja loppuvenyttelyt.

Tasapainoryhmä

Harjoittelemme tasapainoa lihasvoimaharjoitteiden avulla sekä tasapainotehtävillä.

Vesijumpat

Liikkeet vedessä ovat pehmeitä ja tehokkaita, siksi nivelystävällinen vesijumppa sopii kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille. Jumppaamme Palvelutalo Esplanadissa

Vesijumpan start&kuntoutus

Tule kokeilemaan vesiliikuntaa! Osallistujat liikkuvat oman jaksamisensa ja kuntonsa mukaan. Erilaisia välineitä käytössä. Ryhmä on sekä naisille että miehille.

Ohjattu kuntosali

Ohjattuun kuntosalituntiin kuuluu alkulämmittely, harjoittelu kuntosalivälineillä liikunnanohjaajan opastuksella sekä loppuvenyttelyt. Tunnilla vahvistetaan kehon eri lihakset sekä vapailla painoilla että laitteilla. Sopii hyvin aloittelijoille. Ota mukaan juomapullo, hikipyyhe, sisäkengät ja urheiluvaatetus.

Esplanadin kuntosali

Esplanadin kuntosaliin pääsee harjoittelemaan arkisin klo 7.00-16.00, alla olevan lukujärjestyksen mukaisina vapaina aikoina. Kuntosali on varustettu kotimaisilla HUR-ilmanpainelaitteilla, salissa on kolme jalkalihaslaitetta (yhteensä viisi toimintoa) sekä yksi Pulley-vetolaite. Laitteet ovat helppo- ja monikäyttöiset, soveltuen iäkkäämmille, heikompikuntoisille tai esim. liikuntarajoitteisille. Huom! Maanantaisin klo 15-16.00 on mahdollisuus tutustua laitteisiin fysioterapeutin avulla.

Aikataulu Esplanadin kuntosali 2019