Liikuntaryhmät

Jumpparyhmät alkavat 3.9.2018, eli viikolla 36.

Salijumpat

Reipasta jumppaa musiikin tahdissa hyväkuntoisille senioreille. Jumppa sisältää lämmittelyn sekä lihaskunto- että venyttelyosuuden. Ota mukaan vesipullo ja pieni pyyhe sekä liikuntaan sopivat vaatteet ja kengät/tossut. Käytämme erilaisia kuntoiluvälineitä. Ilmoittautuminen paikan päällä.

 

Tasapainoryhmä

Harjoittelemme tasapainoa lihasvoimaharjoitteiden avulla sekä tasapainotehtävillä.

 

Vesijumpat

Reipasta vesijumppaa musiikin tahdissa. Käytämme erilasia välineitä. Keskiviikon jumpat vain naisille, torstain jumpat sekä miehille että naisille.  Ilmoittautuminen Lovinfoon puh. 019 555 555. Palvelutalo Esplanadissa.

 

Vesijumpan starttiryhmä

Tule kokeilemaan vesiliikuntaa! Osallistujat liikkuvat oman jaksamisensa ja kuntonsa mukaan. Erilaisia välineitä käytössä. Ryhmä sopii sekä naisille että miehille.

 

Kuntosali

Ohjattuun kuntosalituntiin kuuluu alkulämmittely, harjoittelu kuntosalivälineillä liikunnanohjaajan opastuksella sekä loppuvenyttelyt. Tunnilla vahvistetaan kehon eri lihakset sekä vapailla painoilla että laitteilla. Sopii hyvin aloittelijoille. Ota mukaan juomapullo, hikipyyhe, sisäkengät ja urheiluvaatetus.

Esplanadin kuntosali

Esplanadin uuteen kuntosaliin pääsee harjoittelemaan arkisin klo 7.00-16.00, alla olevan lukujärjestyksen mukaisina vapaina aikoina. Kuntosali on varustettu kotimaisilla HUR-ilmanpainelaitteilla, salissa on kolme jalkalihaslaitetta (yhteensä viisi toimintoa) sekä yksi Pulley-vetolaite. Laitteet ovat helppo- ja monikäyttöiset, soveltuen iäkkäämmille, heikompikuntoisille tai esim. liikuntarajoitteisille.

Varatut vuorot Esplanadin kuntosalissa