Liikuntaryhmät

Lue lisää ryhmistämme alta, tervetuloa liikkumaan kanssamme! Lisätietoja/kysymyksiä, soita vapaa-aikatoimeen puh. 044 450 5053.

Loviisan liikuntapalveluiden syyskausi starttaa  – tervetuloa mukaan!

Liikuntapalvelut järjestää ohjattuja, monipuolisia liikuntaryhmiä senioreille ja aikuisille. Salijumppa- ja kuntosaliryhmät aloittavat maanantaina 7.9.2020 ja vesijumpparyhmät tiistaina 15.9.2020. Alla aikataulu!

Noudatamme valtakunnallisia koronaohjeistuksia, jotka voivat aiheuttaa muutoksia kausisuunnitelmaan. Liikuntapalvelut varaa oikeuden muutoksiin. Huom! Muistetaan että jumppaan tulla terveenä, huolehditaan käsihygieniasta sekä riittävistä turvaväleistä. Ota mukaasi oma alusta/jumppamatto.
Ilmoittautuminen: Ohjattuihin kuntosaliryhmiin ennakkoilmoittautuminen suoraan ohjaajalle, Fanny Stam-Ravi, puh. 0440 555 485. Maks. 9 henkilöä/ryhmä. Salijumppiin ja ulkojumppaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Vesijumpparyhmien vapaita paikkoja voi tiedustella suoraan vapaa-aikatoimesta, puh. 044 450 5053. Jumpat ovat maksullisia.

MAANANTAISIN
7.30-8.15         Aamuvirkkujen kuntosali, Loviisan liikuntahalli
10.00-10.45     Salijumppa, Valkon monitoimitalo
13.15-14.00     Salijumppa, Liljendalin liikuntatalo
14.30-15.15     Salijumppa, Koskenkylän Agricolahalli

TIISTAISIN
8.30-9.15         Omatoiminen kuntosali, Koskenkylän Agricolahalli
10.00-11.00     Omatoiminen kuntosali, Valkon monitoimitalo
10.00-11.00     Ulkojumppa, lähtö Loviisan torilta (UUSI!)
Vesijumppa, Esplanadin palvelutalo
Vesijumppa, Esplanadin palvelutalo
14.30-15.15     Kuntosali, Loviisan liikuntahalli

KESKIVIIKKO
Vesijumppa, Esplanadin palvelutalo
Vesijumppa, Esplanadin palvelutalo

TORSTAISIN
Vesijumppa, Esplanadin palvelutalo
Vesijumppa, Esplanadin palvelutalo
Vesijumppa, Esplanadin palvelutalo
14.00-14.45     Salijumppa, Ruukin koulu
14.30-15.15     Salijumppa, Loviisan liikuntahalli

Tuntikuvaukset

Vesijumpparyhmät

Liikkeet vedessä ovat pehmeitä ja tehokkaita, siksi nivelystävällinen vesijumppa sopii kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille. 

Vesijumpparyhmät jumppaavat palvelutalo Esplanadissa (os. Kuningattarenkatu 7)

Salijumpat

Reipasta jumppaa musiikin tahdissa hyväkuntoisille senioreille. Jumppa sisältää lämmittelyn sekä lihaskunto- että venyttelyosuuden. Ota mukaan oma alusta, vesipullo ja pieni pyyhe sekä liikuntaan sopivat vaatteet ja kengät/tossut.  Ilmoittautuminen paikan päällä.

Ulkojumppa

Uusi ryhmä! Mukavaa liikuntaa ulkona luonnossa. Vaatetus sään mukaan. Lähtö Loviisan torilta.

Ohjattu kuntosali

Ohjattuun kuntosalituntiin kuuluu alkulämmittely, harjoittelu kuntosalivälineillä liikunnanohjaajan opastuksella sekä loppuvenyttelyt. Tunnilla vahvistetaan kehon eri lihakset sekä vapailla painoilla että laitteilla. Sopii hyvin aloittelijoille. Ota mukaan juomapullo, hikipyyhe, sisäkengät ja urheiluvaatetus.

Esplanadin kuntosali

Esplanadin kuntosali on toistaiseksi kiinni koronaviruksen takia.
Esplanadin kuntosaliin pääsee harjoittelemaan arkisin klo 7.00-16.00, alla olevan lukujärjestyksen mukaisina vapaina aikoina. Kuntosali on varustettu kotimaisilla HUR-ilmanpainelaitteilla, salissa on kolme jalkalihaslaitetta (yhteensä viisi toimintoa) sekä yksi Pulley-vetolaite. Laitteet ovat helppo- ja monikäyttöiset, soveltuen iäkkäämmille, heikompikuntoisille tai esim. liikuntarajoitteisille. Huom! Maanantaisin klo 15-16.00 on mahdollisuus tutustua laitteisiin fysioterapeutin avulla.

Seniorikuntosalin viikko-ohjelma