Liikuntaryhmät

Lue lisää ryhmistämme alta, tervetuloa liikkumaan kanssamme! Lisätietoja/kysymyksiä, soita vapaa-aikatoimeen puh. 044 450 5053.

Jumpat ovat maksullisia. Vesijumpparyhmiin on ilmoittautuminen, muihin ryhmiin mukaan vaan!

Vesijumpparyhmät

Liikkeet vedessä ovat pehmeitä ja tehokkaita, siksi nivelystävällinen vesijumppa sopii kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille. 

Vesijumpparyhmät jumppaavat palvelutalo Esplanadissa (os. Kuningattarenkatu 7)

Salijumpat

Reipasta jumppaa musiikin tahdissa hyväkuntoisille senioreille. Jumppa sisältää lämmittelyn sekä lihaskunto- että venyttelyosuuden. Ota mukaan vesipullo ja pieni pyyhe sekä liikuntaan sopivat vaatteet ja kengät/tossut. Käytämme erilaisia kuntoiluvälineitä. Ilmoittautuminen paikan päällä.

TyKy-jumppa

Aikuisille suunnattu perusjumppa. Jumppa sisältää lämmittelyn, toimintakykyä ylläpitävää liikettä sekä venyttelyosuuden. Ota mukaan vesipullo ja pieni pyyhe sekä liikuntaan sopivat vaatteet ja kengät/tossut. Käytämme erilaisia kuntoiluvälineitä, mm. villasukkia.

Tasapainoryhmä

Harjoittelemme tasapainoa lihasvoimaharjoitteiden avulla sekä tasapainotehtävillä.

Ohjattu kuntosali

Ohjattuun kuntosalituntiin kuuluu alkulämmittely, harjoittelu kuntosalivälineillä liikunnanohjaajan opastuksella sekä loppuvenyttelyt. Tunnilla vahvistetaan kehon eri lihakset sekä vapailla painoilla että laitteilla. Sopii hyvin aloittelijoille. Ota mukaan juomapullo, hikipyyhe, sisäkengät ja urheiluvaatetus.

Esplanadin kuntosali

Esplanadin kuntosaliin pääsee harjoittelemaan arkisin klo 7.00-16.00, alla olevan lukujärjestyksen mukaisina vapaina aikoina. Kuntosali on varustettu kotimaisilla HUR-ilmanpainelaitteilla, salissa on kolme jalkalihaslaitetta (yhteensä viisi toimintoa) sekä yksi Pulley-vetolaite. Laitteet ovat helppo- ja monikäyttöiset, soveltuen iäkkäämmille, heikompikuntoisille tai esim. liikuntarajoitteisille. Huom! Maanantaisin klo 15-16.00 on mahdollisuus tutustua laitteisiin fysioterapeutin avulla.

Seniorikuntosalin viikko-ohjelma