Motionsgrupper

Gymnastikgrupperna börjar 3.9.2018 (v. 36)

Salgymnastik

Hurtig gymnastik i takt till musik för seniorer i gott skick. Gymnastiken består av uppvärmning, muskelkondition och stretching med olika konditionsredskap. Ta med vattenflaska, liten handduk, bekväma kläder och gott humör. Anmälning på platsen.

 

Balansgrupp

Gymnastik med hjälp av muskelkonditionsträning och balansövningar.

 

Vattengymnastik

Hurtig vattengymnastik i takt till musik och med olika redskap. Onsdagens vattengymnastik endast för damer, torsdagens gymnastik för både damer och herrar. Förhandsanmälan till Lovinfo tf. 019 555 555. Vattengymnastiken hålls i servicehuset Esplanad.

 

Startgrupp för vattengymnastik

Bekanta dig med vattenmotion! Deltagarna motionerar enligt egen kondition och ork. Olika redskap används. Både för damer och herrar.

 

Konditionssal

I den ledda konditionssalstimmen ingår uppvärmning, övningar på konditionssalsredskap med hjälp av en idrottsinstruktör, och slutstretching. Lämplig för nybörjare. Ta med vattenflaska, liten handduk, inneskor och idrottsklädsel.

 

Konditionssalen i servicehuset Esplanad

Den nya konditonssalen i servicehuset Esplanad har öppet vardagar kl. 7.00-16.00, de lediga tiderna syns i tidtabellen (länken nedan). Tidtabellen fås även från fritidsbyrån och finns också på dörren till konditionssalen.

Konditionssalen är utrustad med inhemska HUR-lyfttrycksmaskiner, tre maskiner för benmusklerna (fem olika rörelser) samt en Pulley-dragmaskin. Maskinerna är användarvänliga, lätta och effektiva – de lämpar sig bra för äldre, för personer med sämre kondition samt för t.ex. rörelsehindrade.

Reserverade turer i konditionssalen i Esplanad