Hobbyer och fritid

Vi erbjuder evenemang och mångsidig verksamhet för invånare i alla åldrar och med olika kondition. Verksamheten pågår året om.

Evenemangen är måttligt prissatta och servicen håller hög kvalitet. Utbudet är mångsidigt och följer principen “något för var och en”.

I ungdomslokalerna arrangeras mångsidig, ledd fritidsverksamhet. Lokalerna är trygga och rusmedelsfria platser att fördriva tiden på. Ungdomslokalerna kostar inget att besöka.

Vi ordnar ledda motionsgrupper för kunder i olika ålder och kondition, mångsidigt program för skolbarn under loven, simskolor, utfärder till intressanta platser, idrottsevenemang för skolelever samt mångsidig verksamhet kring motion och välmående.

Välkommen att spendera fritiden med oss!

 

Fritidsmässa lördagen den 31.8.2019!
Lovisa stads kultur- och fritidstjänster arrangerar Fritidsmässan lördagen den 31.8.2019 klockan 11–15 i idrottshallen i Lovisa. Fritidsmässan är en del av Lovisa festveckor och staden bjuder på det traditionella Lovisadagskaffet i samband med mässan.
Meningen är att visa upp allt det roliga man kan göra i Lovisa och hur mycket verksamhet av olika slag – från motion till kultur – här finns. Över 40 utställare ställer upp på mässan!
Robin Hund & Hans glada orkester underhåller barnen kl. 12.00!
Fritidsmässa
Robin Hund&Hans glada orkester
Mässtidtabell samt utställare
Evenemanget är öppet för alla, fritt inträde – varmt välkomna!