Muutoksia asiakasmaksuissa

Miten pitää toimia, jos perheessä tapahtuu muutoksia ja miten muutokset vaikuttavat varhaiskasvatusmaksuihin?

Kun perheen koko muuttuu uuden lapsen syntyessä perheeseen, täytä uusi tuloselvityslomake ja mahdollisesti myös lomake sopimus osa-aikamaksusta (mikäli vanhemman lapsen aika varhaiskasvatuksessa muuttuu). Palauta lomakkeet muutoksen sattuessa, jotta mahdolliset muutokset ehtivät mukaan ennen seuraavan kuun laskutusta osoitteeseen Loviisan kaupunki/Varhaiskasvatuksen laskutus, PL 77, 07901 Loviisa tai vie ne henkilökohtaisesti Asiakaspalvelutoimisto Lovinfoon, Mariankatu 12 a, Loviisa.

Kun sinä ja sinun partnerisi päätätte muuttaa yhteen tai erikseen täytä uusi tuloselvityslomake. Jos partnerisi muuttaa perheesi kanssa saman katon alle tarvitsemme myös partnerisi tulotietojen liitteet. Palauta lomake liitteineen osoitteeseen Loviisan kaupunki/Varhaiskasvatuksen laskutus, PL 77, 07901 Loviisa tai vie ne henkilökohtaisesti Asiakaspalvelutoimisto Lovinfoon, Mariankatu 12 a, Loviisa.

Kun perheenne osoite muuttuu täytä uusi tuloselvityslomake. Palauta lomake osoitteeseen Loviisan kaupunki/Varhaiskasvatuksen laskutus, PL 77, 07901 Loviisa tai vie ne henkilökohtaisesti Asiakaspalvelutoimisto Lovinfoon, Mariankatu 12 a, Loviisa.

Kun työssäsi tapahtuu muutoksia, jotka vaikuttavat lapsenne varhaiskasvatuspäivän pituuteen täytä lomake osa-aikamaksusta. Palauta lomake varhaiskasvatusyksikön johtajalle. Jos työkuvasi muutos vaikuttaa sinun tuloosi täytä myös uusi tuloselvityslomake ja jos et hyväksy korkeinta maksua, lähetä myös tuloon liittyvät liitteet. Lähetä tuloselvityslomake liitteineen osoitteeseen Loviisan kaupunki/Varhaiskasvatuksen laskutus, PL 77, 07901 Loviisa tai vie ne henkilökohtaisesti Asiakaspalvelutoimisto Lovinfoon, Mariankatu 12 a, Loviisa.

Jos lapsesi lopettaa varhaiskasvatuksessa täytä lomake paikan irtisanominen. Lähetä se mahdollisimman pian varhaiskasvatusyksikön johtajalle. Mikäli olette muuttamassa toiseen osoitteeseen, muista myös kirjoittaa uusi osoite lomakkeeseen, jotta saamme viimeisen laskun lähetettyä oikeaan osoitteeseen.