Mitt Lovisa under olika årstider – fotografitävling för barn och ungdomar

Kameran linssi

Mitt Lovisa – Hur ser Lovisa ut i dina ögon under olika årstider? Använd din fantasi, uppmärksamma detaljer och lyft fram helheter. Vilket är ditt favoritställe eller objekt i Lovisa? Hurdana upplevelser och känslor väcker Lovisa i dig? Hur vill du att Lovisa ska presentera sig för en besökare?
Berätta det med bilder!

Tävlingsbilderna samlas in på Lovisa Företagare rf:s bildbank och i slutet av tävlingen ordnas med bilderna två fotografiutställningar i kulturcentrum Marilyn i Lovisa.

Tävlingens regler

Tävlingens namn: Mitt Lovisa under olika årstider – fotografitävling

För vem: I tävlingen finns två åldersklasser
• Barn i åldersklassen 6–12 år
• Ungdomar i åldersklassen 13–20 år

Tävlingens arrangörer:
Tävlingen arrangeras i samarbete mellan Lovisa Företagare rf, Cursor / Nuori Yrittäjyys Kymenlaakso (Ung Företagsamhet i Kymmenedalen) och Lovisa stad.

Tävlingstid och -kategorier
Tävlingen börjar 19.3.2021 och slutar 31.3.2022

Tävlingskategorier:
• Vinter i Lovisa 1, bilder kan lämnas in i denna serie ända tills 15.4
• Vår i Lovisa, bilder kan lämnas in i denna serie ända tills 30.5
• Sommar i Lovisa, bilder kan lämnas in i denna serie ända tills 15.8
• Höst i Lovisa, bilder kan lämnas in i denna serie ända tills 31.10
• Vinter i Lovisa 2, bilder kan lämnas in i denna serie ända tills 31.3.2022

Tävlingsbilderna och hur de ska skickas in
Man deltar i tävlingen med digitala bilder. Bildformatet ska vara jpg. Skicka in bilder med så hög kvalitet som möjligt. Man kan delta med 1–3 bilder/tävlingskategori. Ge varje bild ett namn och berätta till vilken tävlingskategori bilden hör och var bilden är tagen. Meddela ditt namn, din ålder och ett telefonnummer då du skickar in bilderna. Bilderna skickas per e-post till adressen minunloviisa@gmail.com

Priser
En jury bestående av tävlingens arrangörer väljer vinnarna i tävlingen. Vinnarna i de alla tävlingskategorier (vinter 1, vår, sommar, höst, vinter 2) i de båda åldersklasserna belönas med ett 100 euros gåvokort till ett företag i Lovisa och de två följande i varje kategori belönas med en biobiljett. Dessutom väljs i slutet av tävlingen den bästa Mitt Lovisa-bilden som belönas med ett 300 euros gåvokort till en affär i Lovisa. Tävlingens påhittigaste bild belönas med en speltur i Padelspel för fyra personer. Fotografitävlingens resultat publiceras på Lovisa Företagare rf:s och Lovisa stads webbplatser, dessutom meddelas alla vinnare personligen.

Att observera
Tävlingsbilderna måste vara tagna av dig som deltar i tävlingen. Kom ihåg att du måste fråga lov av eventuella andra personer för att få ha dem med i bilden. Som fotograf behåller du alla rättigheter till bilderna som du skickar in, men då du skickar bilderna ger du samtidigt rätt åt Lovisa Företagare rf att använda bilderna i sin bildbank, utan begränsningar eller ersättning publicera bilderna i fotografiutställningar, i kommunikationssyfte och i olika evenemang. Tävlingsarrangören tar inget rättsligt ansvar för deltagarnas möjliga brott mot upphovsmannarättslagen. Genom att delta i denna tävling förbinder du dig samtidigt att följa tävlingens regler. Tävlingsarrangören förbehåller sig rätten till att göra eventuella ändringar. En aktuell tävlingsinbjudan finns på Lovisa Företagare rf:s webbplats på adressen www.yrittajat.fi/uudenmaan-yrittajat/loviisan-yrittajat/a/tapahtumat (på finska).

Ytterligare information: minunloviisa@gmail.com

Låt mobilens kamera säg klick och lycka till i tävlingen!

Skriv ut tävlingsreglerna här.