Helle nätbiblioteket

Biblioteken i Lovisa är en del av biblioteksnätverket Helle, som består av biblioteken i 12 olika kommuner. I Helle-bibliotekens gemensamma nätbibliotek kan man söka och reservera material från alla bibliotek som hör till nätverket och hämta dem på det verksamhetsställe som passar en bäst.

Helle-nätbiblioteket

Helle-kirjastojen log

En samling med över en miljon böcker och       annat material står till buds! I nätbiblioteket finns också ett omfattande urval e-material, såsom e-böcker, ljudböcker och filmer.

Biblioteksnätverket Helle omfattar biblioteken i Lovisa, Askola, Borgnäs, Borgå, Hangö, Ingå, Lappträsk, Mörskom, Pukkila, Raseborg, Sibbo och Sjundeå.

Du kan söka och bläddra i nätbibliotekets material utan att logga in. Om du vill använda andra tjänster, såsom reservera material, förnya lån eller administrera dina egna uppgifter, behöver du logga in dig i tjänsten med ditt bibliotekskorts nummer och pinkod. Besök biblioteket för att få en pinkod.

I nätbiblioteket kan du också uppdatera dina egna uppgifter och kontrollera inställningarna för meddelanden, till exempel för förfallodagspåminnelser och meddelanden om böcker som anlänt.