Walk in-coronavaccination 20 och 27.8.2022 för invånare i Lovisa och Lappträsk

Walk in-coronavirusvaccinering ordnas för invånare i Lovisa och Lappträsk lördag 20.8 och lördag 27.8.2022 klockan 8.30–15.30 på vaccinationsstället i Lovisa, Mannerheimgatan 14, 07900 Lovisa (busstationen).

Alla personer som fyllt 5 år och som står i vaccinationstur kan komma och få vaccin under walk in-dagen utan tidsbeställning.

Ta med FPA-kortet eller identitetsbevis. Vaccin ges i ankomstordning och walk in-dagen avslutas när alla doser har getts.

En minderårig måste få tillstånd av samtliga vårdnadshavare om en yrkesutbildad person inom hälsovården anser att den unga inte själv kan fatta beslut om vaccinationen. Närmare information om coronavirusvaccinationer för unga finns på Lovisa stads webbplats, www.loviisa.fi/coronavaccination.  

Vi ber alla som kommer till mottagningen att hålla avstånd och om det är möjligt vänta på sin tur utomhus om det bildas kö och trängsel på mottagningen. Vi önskar också att endast personer som ska få vaccin vistas i väntrummet och att högst en person följer med till exempel ett barn.

Mer information om coronavirusvaccinationerna hittar du på Lovisa stads webbplats, www.loviisa.fi/coronavaccination.